Blog Maya Dot Com

#staybeautiful

Mula mula saya tau pasal kempen #staybeautiful ni dari blog Vivy. Of coz lah dah ini memang projek dia hehe.

Dan lepas tu baca kat blog KakRed.
Macam suka je shawl warna hitam gold ni.
Walaupun saya dah pencen pakai shawl lilit bagai ni, tapi macam tertarik pulak nak beli nya ha.

So pegi lah kat Watson AEON Wangsa Maju.
Beli produk Pantene harga RM40 so dapatlah shawl ni secara percuma.

20150102_074834

20141212_104423

20141212_104516

Terus rasmi pakai masa celebrate birthday Yaya kat Khadijah’s Kitchen merangkap terus ke Bukit Fraser.
Korang pun dah tengok saya pakai kat entry tu kan.
Macam comot je lilit lilit tapi tatapp jugak nak pakai hehe.

Ada sesiapa yang beli tak?
Kalau ada meh high 5 sikit meh..

    3 thoughts on “#staybeautiful