Assalammualaikum…

Percutian pertama ke luar negara untuk tahun ni! Yey..
Chiang Mai Chiang Rai! Kat Thailand yer anak anak. Mana tau kot ada yang taktau.
Saya pegi dengan Masy berdua duaan.
Ala ala reward diri sendiri di hari jadi, gitu..

Korang tolong doakan keselamatan kami berdua boleh?
Maklumlah dengan kes MH370, MH17, QZ8501 huhu..
Tipulah kalau kata saya tak cuak.
So saya nak mintak maaf dari korang readers semua kalau saya ada buat salah silap, terkasar bahasa ke apa baik dalam penulisan mahupun di dunia realiti.

Mana lah tau tak jumpa lagi ke… (Mintak dijauhkan sob sob)
Saya pegi esok, 5 hari 4 malam. Lama kan? Sebab 1 hari tu nak pegi Chiang Rai full day.

Sorry takde scheduled entry. Korang rindu rinduan saya dan blog ni je lah yer untuk 3 hari.
Nanti saya belanja  entry banyakkk banyakkk. Bila tu cuma Tuhan yang tau.. Hee..
OK korang, till then.. dadaa… :)