Aidiladha 2019

Gila kau. Hujung bulan ni nak Aidiladha 2020 dah, tapi cerita Aidiladha 2019 pun tak update lagi haha.
Eh tak payah cakap banyaklah, update je cepat.
Tahun lepas Aidiadha ialah pada 11 Ogos, hari Ahad, dan dapat cuti gantian hari Isnin. So memandangkan di hujung minggu, ayuhlah pulang ke Taiping. Seperti yang diupdate di story bawah ni, 10 jam perjalanan ngko. Jalan sesak tak ingat dunia.


: : Check in kat Hotel Panorama : :

Eh senanglah ada IG story ni, apa-apa terus taip sesiap, pastu terus letak je kat blog. Tapi tu pun tetap malas jugak update kan..

Haa 5 minit je pun kan nak siapkan, yang kau bertangguh kenapa Normaya haha. Ada I nak sembang lagi kat sini tapi cam biasa nanti lah. Boi..