Dari rumah parents Yana, kami singgah di The Shore Sky Tower.
Ni semua pengaruh instagram la ni.
Berpusing-pusing jugak nak cari building dan masuk parking.
Lepas tu nak cari lif pun macam keliru jugak, dan hampir sesat jua huhu.

Harga tiket RM25 dewasa. RM18 kanak-kanak.
Boleh pergi website depa http://skytower.theshoremelaka.com/index.php/tickets
Kaklong, Mama dengan Aisya tak naik sebab Aisya tidur masa ni.

Masa lalu kat bawah ni gayat jugak laaa.
Tapi syok la cantik tempatnya. Berangin ja.
Si ayah yang rajin melayan anak daranya bergambar.

Takde apa sangat nak cerita la yer.
Sebab bergambar berposing je la kat atas ni sampai lebam.
Angin memang kuat la sampai terbang-terbang tudung dibuatnya.


: : Ada teropong so boleh tengok view Melaka : :


: : Pose feeling namanya : :


: : Ada kolam ikan juga. Banyak ikan dalam ni : :


: : Haa nampak glass flooring kat belakang tu? : :

Nak bergambar kat situ tak boleh guna kamera sendiri.
Kena guna kamera depa je huhu.
Memula Encik Z dengan Yaya je pagi.
Saya seriauuuu dok jerit-jerit nama Yaya tapi dia relaq ja.

Elok tengah nak bergambaq tu Abang Long, Caca & Qis sampai.
Eh eh bebudak ni berani betul. Saya pulak yang cuak.

Tapi dipujuk-pujuk lalu cair dengan pujukan anak-anak, saya pun melangkahlah dengan penuh kecuakan.
Saya takut pada ketinggian huhu.
Gelap boleh tahan lagi. Air pun boleh. Hantu pun boleh la jugak tahan sikit-sikit.
Tapi bab ketinggian memang dag dig dug la bak kata Haiza.
Sebagai tanda kejayaan, beli la gambar ni sekeping buat kenangan.

Jom sambung bergambar lagi.
Dah bayar mahal ni kan.


: : Lif turun ke bawah. Kalau turun mestilah ke bawah kan? Takkan ke atas pulak. Hiks : :


: : Maybe nanti akan ada program berunsurkan Transformer kot : :