Cerita di satu hari di waktu makan tengah hari.
3 Beradik Tiri ke Sunway Putra Mall.
Konon taknak makan tapi tiba-tiba termakan pulak hehe.
Tu tetiba tu sebab nampak Restoran Sepiring.
Masing-masing tak pernah makan kat sini so lets lah try.

: : Food selection ada banyak. Dan ni antara menu utama : :


: : Kalau ambik set boleh dapat drinks dan dessert : :


: : Orange Passion & Ice Peach Tea : :


: : Tengok dalam menu ada Nasi Ulam ni. Terus cam nakkkkk : :


: : Rupa sebenar yang tiba. Hmm.. Rasa? Hmm.. so so : :


: : Payiet punya. Nasi Lemak with Rendang Ayam Kunyit : :


: : KakTin diet makan Grilled Chicken Salad : :

img_3180

sepiring1: : Harga standard la kot ceni kan : :

sepiring: : Afternoon Tea for Two ni macam menarik la.. Kalau perut cam kenyang taktau nak makan apa, nak lelepak je best gak ni kan : :