Brisk Walk, K’RISMA

Entry penutup Phuket kita hold dulu lah yer.
Saya tak sempat nak compile video ar huhu.

Entry lite-lite aje lah bulan puasa ni k.
Oh sebelum tu, Selamat Berpuasa semua! Semoga Ramadhan tahun ni lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya.
Amin.

Ni cerita 11 April hari tu. Salah satu program K’RISMA.
Brisk walk. Last buat brisk walk dengan K’RISMA dulu fuhh lama gila dah kot, zaman Kak As dulu.
Brisk walk ni pun dekat je, tak sampai 15 minit settle.
Tak faham saya diorang ni, kata brisk walk tapi kemain laju memasing jalan.

Dalam 2 minggu tu macam minggu sukan la sebab kitorang main indoor games. Grup dibahagikan pada 4. Nama grup saya Pematah Hati. Kelas kau maria. Ada game Batu Seremban, Ceper, Jengga dan Dam Aji. Macam biasalah, semua pun banyak saya update kat instastory saja.

Phuket, Thailand : Kap Kun Kap!

Flight balik KL pukul 9.55 pagi. Bukan sengaja nak ambik flight pagi tapi sebab Malindo Airlines memang ada 1 flight pagi je balik KL huhu.
Macam Air Asia, ada banyak flight kan. Tapi kalau beli airlines lain-lain pergi balik harga akan jadi mahal. Korang pun tau. So bertabah je lah balik awal pagi. Bangun pagi, breakfast roti dan turun bawah bergambar jap.

: : Lobi hotel : :


: : Seberang jalan je dah Patong Beach : :


: : Pepagi alam clear je pantai : :

Transportation ke airport pun sama dah booking awal, so tunggu je lah driver sampai.
Pukul 8 pagi dah sampai dah. Sokay la just nice je untuk check in dan drop luggage. Besar jugak airport Phuket ni.

Nampak Starbucks, Encik Z la ajak pergi sana, dah saya terpandang tumbler ahcun comel sweet je. Terus gedik macam nakkkk. Bertimbang tara nak beli ke tidak nak beli ke tidak huhu..


: : Ada tempat solat di airport : :


: : Food dalam flight sama macam datang hari tu. Tapi napa kah comot tu : :

Satu jam setengah selepas itu, kami telah selamat sampai di KLIA. Flight smooth saja.
So, that’s the end of our ala-ala honeymoon trip ke Phuket, Thailand.
Overall ok je lah Phuket ni. Sepatutnya saya pergi lama dulu lagi hehe.
Terima kasih Phuket! Kap kun kap!
Nanti last entry saya share ole-ole yang dibeli, pakej yang saya ambil dan kompilasi video, k.