Shahir Juara AF8!!!

tak sia-sia haku vote shahir uolls. dia sudah menjadi juara.
sukerrrrrrrrrrrrrr….
dia memang layak ok. layak bangattttt..
tak kisahlah orang nak kata juara recycle ke lantak. ada peminat-peminat shahir kisah? takdeeee..

mesti adlin aman ramlie frust sebab adira tak menang.
adira bukan tak best, tapi shahir lagi best la.. huahuahua..

tapi tatappp aku tak puas hati daus nombor 3.
apakahhhh???? sengih lebar dia okkk aku tengok.
patutnya hari tu dia yang out, bukan ain.
suara ain jauhhhhh lebih meletup dari suara daus tau..
nyampessss…

sian gak kat maulana sebab aku rasa dia yang patut dapat nombor 3 tu.
tapi mungkin sebab dia dok asyik dapat lagu yang jazzy jazzy jer.
iwan takpela… muka jambu.
nanti leh join bunkface gi buat show. tehehehe..

shahir juaraaaaaaa…. yeay!!!
penyokong shahir, jom kita buat wave ramai-ramai… 😀

18 thoughts on “Shahir Juara AF8!!!

  1. kakk maya..
    mmg berbaloi2 lah adik shahir kita tu menang..
    tang gigi dia tu yang tak tahaaannnn…
    auuummm……
    samala kita kak..konfius tang tpt ke-3..
    maulana more deserve tawww..
    ain patut no.3..
    tapi kita tak perlu kisah byk3 kak..
    shahir menang cukuppp-cukup dah tu..
    lagu baru dia setappp.. =)
    .-= Nur Aisha´s last blog .. =-.

  2. shahir best eh kak??
    konsert mingguan x follow…tgk final je…pasal tu x tau dia perform cmne…. 🙂
    ingat adira juara ekeke

    • dia jujur dan bersih. nyanyian dia penuh keikhlasan..
      (tetiba feel adlin aman ramlie)

    • akak rasa AF best masa zaman zahid n mawi.. zaman mila pun best gak.
      yg lain2 tu dah tak berapa ah…

  3. pueh hati aku shahir menang akhirnya..masa kene kuar aritu tergamam kejung aku depan tibi mcm xcaya..last bila AF masuk..suker aku bila dia terpilih..sejak tuh peratusan undian dia tak penah turun…lap u la shahir! 😉

Comments are closed.