K’RISMA CNY Celebration

Dah hujung hujung CNY baru la K’RISMA nak buat makan makan.
Boleh la dari takde langsung kannn.
So sambutan CNY disekalikan dengan birthday 1st quarter.
Tema merah hitam. Ayuhlah kita.


: : Packaging kuih ketayap dan pau sambal ni saya order dari @fzcafe . Memang sedap dan terbaik servis depa. Kot ada sapa teringin nak order amatlah direkemen : :


: : Main course ni pun order dari@fzcafe jugak. Ada nasi putih, ayam goreng berempah, kobis masak lemak, telur dadar, ulam dan sambal belacan. Ni Kak Aida sponsor sempena beliau naik pangkat. Yey!  TQ & tahniah Kak Aida! : :


: : Kuih muih Kak As bawak : :


: : Dan jangan dilupa, Yee Sang! : :


: : Butterscotch cake. Sedap angatttttt.. TQ Amy! Kawan kawan office kalau nak order boleh roger Amy JKW naa : :


: : Sebab I birthday bulan Januari, ijinkan I fefeeling potong kek naaa : :


: : Umi, kini mantan Presiden K’RISMA. Saya pun dah bukan AJK K’RISMA lagi. Bagi la can berehat. 6 tahun dengan RSA, tiap tiap tahun kot jadi AJK. Apa, best sangat ke iolls nie? Hiks : :


: : Ini namanya senyum sampai telinga sampai mata tertutup he he he : :


: : Hadiah birthday dari K’RISMA : :


: : Liyana, Zura, Mya, Kak Mar & Kak Sikin : :


: : Sedondon nau nau dengan Imad haaa : :


: : Muhammad, staff Temp kat RSA. Baik sangat budaknya ha. Tolong saya macam macam. Selalu tazkirah kan saya jugak. Tapi loyar buruk boleh tahan : :


: : Apa lagi… jom ber Yeeeee Sanggggg : :


: : Penat saya terjerit jerit suruh semua masuk dalam frame. Tu Emli & Zura tetaplah sipi sipi nampaknya haa. Tskk. Selalunya yang tak nampak si Faizal. Haa kali ni sebulat bulat muka ia haaa wakakaka : :


: : Love u RSA! : :

3 thoughts on “K’RISMA CNY Celebration

Comments are closed.