Yogyakarta

Assalammualaikum semua,

Insya Allah esok petang saya akan bertolak keĀ  Yogyakarta, Indonesia untuk siri cuti cuti ASEAN selama 4 hari 3 malam.
Dah cover 10 ibu negara kan, so sekarang misi untuk complete kan tempat tempat lain di bawah negara ASEAN pulak.
Lagipun dah 6 bulan tak naik kapal terbang ni.
Tapak kaki dah tumbuh kulat #amboiovernya

Kalau ikut dalam perancangan untuk Indonesia, next saya nak pergi Makassar, Surabaya dan Semarang.
Dan ada jugak plan nak repeat Bandung. Tapi bila? Hanya Allah SWT mengetahuinya.

Korang doakan perjalanan saya pergi dan balik ya.
3 hari takde entry tau.
Nanti minggu depan saya sambung lagi cerita repeat ke Medan semata mata nak beli kain.
Kerja gila betul he he.

Love,
Mya

4 thoughts on “Yogyakarta

Comments are closed.