Nasi Lemak Sambal Berapi di Bradek’s Stall

Korang suka makan nasi lemak dengan sambal pedas berapi?
Meh sini saya nak share satu tempat makan yang menawarkan nasi lemak sambal pedas berapi dengan beraneka lauk pauk.

WP_20150227_19_27_00_Pro
: : hidang air dulu, kata sambal pedas berapi kan. harus ada air di depan mata dulu : :

WP_20150227_19_42_11_Pro
: : mana satu pilihan kalbu? : :

Dah siap pilih, kita tunggu lah tokeynya yang bernama Jep aka Karipap Sembilan Ketul siapkan nasi lemak sambal pedas berapi itu.

WP_20150227_19_41_47_Pro

IMG-20150317-WA0001
: : Sementara itu, mari bergossip ria dengan Acik, mak si Jep : :

WP_20150227_19_40_30_Pro
: : saya pilih nasi lemak sambal sotong : :

WP_20150227_19_44_51_Pro
: : Encik Z pilih ayam goreng berempah : :

Dan hasilnya? Memang sambalnya pedas berapi I tell u.
Tapi sedappp ahhh. Macam masakan Mama.
Suka suka suka. Tapi Encik Z tak tahan pedas sangat. Rugi laaa.

So, apakah nama kedai makan ini dan di manakah lokasinya?
Kedai makan ini diberi nama Bradek’s Stall, dan letaknya di AU3 Keramat.
Selain dari nasi lemak sambal pedas berapi ni, terdapat jugak Burger yang dimasak panas panas panas.

WP_20150227_19_40_56_Pro

WP_20150227_20_05_05_Pro
: : Environment kat sini pun best, cuma cuma cuma, satu je yang mengganggugugat perasaan saya iaitu objek di atas. Tsk….. : :

WP_20150227_20_13_36_Pro

Kalau tanya saya bebetul lokasi Bradek’s Stall ni saya tak berapa sure, cuma saya boleh cakap ianya dekat AU3, Keramat.
Tapi tapi tapi, kalau korang nak confirm dengan lebih jitu, boleh Like FB dan Instagram diorang supaya tak sesat barat k?

wp_ss_20150324_0001

wp_ss_20150324_0002

wp_ss_20150324_0003

Selamat menjamu selera!

3 thoughts on “Nasi Lemak Sambal Berapi di Bradek’s Stall

Comments are closed.