Pullman Putrajaya Lakeside

Good morning Pullman Putrajaya!
Begitu ku berkomunikasi dengan Pullman. Hiks.
Hari ni hari jadi kita tau. Cepat wish! 😀
Selalunya kalau duduk hotel, mesti selamba je pegi breakfast dengan tak mandinya, tapi yang ni eh eh pepagi dah mandi.
Macam segan pulak tak mandi, 5 star hotel kata kau..

Food spread banyak so pilihlah nak makan apa.
Macam biasa, saya memang tak ambik nasi nasi bagai ni, nanti kenyang tak dapat nak sumbat food lain pula.

WP_20150119_10_27_37_Pro : : Tempat breakfast bertajuk B : :

WP_20150119_09_30_12_Pro : : Salad : :

WP_20150119_09_43_20_Pro : : Bubur nasi. Eh tadi kata tak makan nasi? Ni bubur, special case hehe : :

WP_20150119_09_56_42_Pro : : Melambak adik kitchen tu letak mee sup ni ha : :

WP_20150119_10_23_00_Pro : : Kopi susu : :

WP_20150119_10_27_16_Pro : : Menikmati sarapan pagi di hari jadi berview kan pemandangan indah : :

WP_20150119_09_34_47_Selfie : : Selfie seround : :

Lepas breakfast ronda ronda kawasan sekitar.
Ingat nak turun belah bawak tepi tasik tu tapi tetiba plak Encik Z nak memerut. Pfttt potong betul.
So lepak belah atas je lah sebab tak lama pastu cuaca dah panas.

WP_20150119_10_46_10_Pro

WP_20150119_10_47_33_Selfie : : Bengang je Encik Z bila saya snap gambar ni dengan caption Muka baru lepas berak. Heee ampun bangg : :

WP_20150119_10_48_11_Selfie : : Lepak jap layan perasaan : :

WP_20150119_10_56_14_Pro.jpg : : Salah satu view : :

WP_20150119_10_52_59_Pro : : Clock tower : :

Lupa nak habaq, kitorang stay kat Jasmine Wing.
Molek lah tu, rumah Apartment Jasmine.
Dok hotel, dapat gak Jasmine. Berjodoh betul dengan nama Jasmine.
Eh, anak Iolls nama Yasmin ^__^

WP_20150119_10_30_06_Pro.jpg

WP_20150119_10_56_45_Pro.jpg

WP_20150119_11_55_06_Pro.jpg WP_20150119_11_51_41_Pro.jpg

: : Ada 3 wings kesemuanya : :

WP_20150119_10_57_58_Pro.jpg : : Laluan ke bilik : :

WP_20150119_10_59_09_Pro.jpg

: : Pintu bilik yang gedabak : :

Balik bilik kemas barang apa semua, marilah check out.
TQ Pullman Putrajaya! Hotel awak best!
Ada rezeki nanti saya bawak anak saya datang tidur sini pulak ek..

WP_20150119_12_02_03_Pro

WP_20150119_12_02_37_Pro

Baru pukul 12 tengah hari, takkan nak balik dah.
Jom kita jalan jalan jom…

5 thoughts on “Pullman Putrajaya Lakeside

Comments are closed.