Boi De Palma!

Selamat pagi De Palma!
Bangun awal pagi tapi macam biasa lah tak mandi lagi hehe terus pegi breakfast.
Makanan biasa biasa aje, tak banyak choice tapi sokayyy la janji perut kenyang.

20140602_084327

20140602_090228

20140602_091741 : : fail big time pakai baju tidur pegi breakfast. yasmin yasmin.. ish ish : :

Lepas tu apa lagi, acara mandi kolam lah kan.
Since plan seterusnya pun after lunch so bagi je la peluang bebudak bermandi manda.
Saya macam biasa, pose pose je tepi kolam.

20140602_093823 : : Ocah & Cici dengan pelampung masing masing : :

20140602_093848 : : Ayah mithali yang rajin melayan anak anak saudara : :

20140602_093930

20140602_094004 : : tak ramai orang masa ni so boleh la semua bermaharajalela : :

20140602_094116 : : Cici dan pelampung itiknya : :

20140602_100517 : : kat kolam dewasa ramai jugak la orang : :

IMG-20140604-WA0013

Pukul 11 pagi dah balik bilik siap siap nak check out.
Eh actually Kaklong & Adil je yang check out sebab saya up lagi 1 malam.
Check out bilik yang saya duduk tu dan berpindah ke bilik yang Mama duduk pula.

20140602_125621 : : gambar blur sebab rasanya Caca yang tolong snapkan kot huhu : :

DSCN1303
: : Ibu & Ocah. Kelihatan Ayah Chu & Mama Yana sedang berselfie di belakang : :

DSCN1304
: : Mama dan satu satunya menantu perempuannya. Alhamdulillah Mama dapat menantu perempuan yang sangatttt lah baiknya. Untung Adil 🙂 . Baju Maamar tu saya beli kat Bukit Tinggi Indonesia. Sedondon pulak baju ia dengan mama nya : :

DSCN1302
: : berlatarbelakangkan kolam kura kura yang airnya dah hampir kering. huks : :

DSCN1301
: : lengkap kami sekeluarga. terima kasih Allah kerana meminjamkan insan insan ini dalam hidup saya! : :

2 thoughts on “Boi De Palma!

Comments are closed.