Flora @ BBQ

Malam tu ada bbq dinner.
Bertema flora. Kemain bertema tema kan.
Mana boleh layan, layankan aje.
Kebetulan ada je baju bermotif bunga, zass je.

Jumpsuit saya beli kat Bali 3 tahun lepas.
Cardigan putih tu pun dah lama, tak ingat dah beli kat mana.
Shawl tu je saya baru beli kat Jalan TAR. RM10 je pun.
Hiasan bunga atas kepala dengan hiasan kat tangan tu, beli kat kedai area Sri Rampai.
Tak sampai RM10 pun.
Beg Avon tu Kak As bagi. Kebetulan ada corak bunga bunga, so kasik sauk sekali la bawak.

20140524_194012

20140524_194043

20140524_193522

: : sebelum keluar kasik selfie seround : :

20140524_194218

: : ok 2 round : :

DSCN1274 : : ok sebenarnya 3 round. kbai : :

BBQ buat di tepi laut bersebelah swimming pool.
Ambience tu memang menarik lah kan.
Tapi malam tu panas lah pulok. Berpeluh peluh dibuatnya.
Eh layan gambau je lah.

DSCN1281

IMG-20140524-WA0015

IMG-20140524-WA0017

IMG-20140524-WA0020

DSCN1276

DSCN1277

DSCN1278
: : semua pun sporting je pakai berflora flora : :

DSCN1279
: : lelaki pun sporting jua. sesekali berbunga bunga kannn : :

DSCN1280

Ada pertandingan best dress pulak tu, kategori lelaki dan wanita.
Kak Yam, Kak Aida dan saya top 3.
Kena buat catwalk pulak haa kat depan tu. Pasghah aje laaa.
Dan tetiba eh eh termenang pulak, dapat tepukan paling kuat.
Malu tahu nggak.
Tapi terima kasih la. Sesusah aje tepuk.

.facebook_271901210

.facebook_1435762278
: : Kak As sampaikan hadiah : :

DSCN1282
: : Abang Mdnoor menang kategori lelaki. sedondon pulak kita yer bang? : :

20140524_220420
: : dapat hadiah coklat ferrero roche. yang salut warna putih tu sedap dap dap : :

Usai makan, dapat hadiah bagai.. saya dengan Kak Wan terus balik bilik.
Depa yang lain ada la berkaraoke bagai.
Saya toksey. Sebab ngantukk.. Good night Langkawi!

2 thoughts on “Flora @ BBQ

Comments are closed.