Its Builds Me

20140503_113805
: : pandai anak dara saya pakai shawl lilit lilit : :

20140503_113814
: : normah. yasmin. nama yang simple untuk orang yang simple. mrsihtifaz komen kat instagram saya. its builds you kak. NORMAh + YAsmin = NORMAYA. hehe saya pun tak perasan sebenarnya : :

pegi rumah tok sebab adik beradik mama semua berkumpul.
depa 9 beradik. 2 orang dah meninggal.
semua berkumpul kecuali auntie salmi yang tak dapat balik.
ni la rumah arwah tokwan & tok.
yang saya rindu. yang menjadi saksi zaman saya kanak-kanak dan remaja dulu.
yang mengingatkan saya tentang kasih, tentang cinta.
tentang keluarga. ah rindunya!

20140503_131548

20140503_160906
: : kemudian ke taiping sentral. anak dara request nak makan big apple. tapau dan ke starbucks pula. untungnya anak zaman sekarang yer. nak apa semua terlaksana : :

20140503_213349
: : beli set yang ada 6 ketul campur campur. dan saya up seketul ni. tak ingat dah namanya. tapi dalam ada mango. atas tu kelapa. sedappppp plis : :

20140503_160927
: : repeat caramel ribbon crunch & frapp mocha : :

20140503_161524
: : starbucks ada promotion apa apa ke sekarang yer? tiba tiba saya dapat card ni. suka lah! : :

20140503_175326
: : pegi taman tasik taiping. ada karnival hari pekerja. meriah. baju murah murah. yaya tengah pilih jersey : :

20140503_180835
: : lepas tu boleh print nama. tshirt RM10. untuk nama, satu huruf RM1. saya buat 2 helai. sehelai untuk yaya, sehelai untuk caca : :

20140503_181146
: : masa menunggu ni punya lah panasnya cuaca : :

20140503_182911
: : teratai layu di tasik muda. kering je daun bunga teratai tu. yaya, awak debab!! : :

IMG_20140503_214550

20140504_101808
: : besok pagi mama buat bubur nasi untuk breakfast. lama nya rasa tak makan bubur nasi air tangan mama. dapp : :

biasa saya akan gerak balik KL lepas maghrib tapi hari tu balik awal dalam pukul 5.30 petang sebab cuti hari pekerja kan khamis lepas tu.
for sure ramai yang ambik cuti jumaat tu.
memang betul pun, jalan sesak hebat.
pukul 5.30 petang dari taiping, pukul 10 malam baru sampai KL.
tak sempat nak tengok fear factor.
nasib yaya sms bagitau.

Screenshot_2014-05-06-14-49-04
: : sedih ah zain tersingkir. sedihhhh sangat huhu. the band pulak qiqil & firqin. ok je, janji diana selamat hehe : :

20140504_125510
: : mommy ni dah tua tua pun nak tengok rancangan hiburan tau! *pengsan : :

8 thoughts on “Its Builds Me

  1. chantek yaya pakai tudung lilit2.. dgn peplum suit hijau dia.. cute sgt.
    Fear Factor & the band I tak pernah kusyuk tengok..kalau ada ulangan je tgk tu pn tak habis.. hehe 🙂 *blum*

    • tu la tu. dah anak dara dah pandai lilit2 tudung. mak dia pun tak reti.

      i asalnya tengok yang ulangan tu la, tup tup cam terminat terlekat pulak.
      terus follow. fear factor nak habis dah ahad depan kan.

    • tu la tu. dah jadi geng nak gossip bagai kan.
      dia pun melayan je kadang2 mommy dia mereng

    • haa kan.. positive dia. senyum relax cool je. tak poyo pun.
      akmal tu sikit emosi. geram jugak kadang tu. what to do, takde rezeki depa huhu..

Comments are closed.