Muntah! Ergh!

selamat pagi bukit tinggi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : breakfast start pukul 8 pagi : :

P2240798 : : slomay? apa tu? : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : lontong sayur : :

20140224_071554 : : bubur kampiun : :

20140224_071644 : : kerupuk bayam : :

20140224_070224 : : round pertama : :

20140224_071009 : : round kedua. bubur nasi dan ikan bilis gergasi : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : jamu pun ada? : :

20140224_074155 : : saya try jamu beras kencur. kencur tak saya? #kencurtuapapunsayataktau : :

foodspread dia ok la, banyak pilihan gak.
ada nasi, bihun goreng, mee goreng, buah buahan semua lah.
idok ler saya snap gambar semua makanan.
saya snap mana yang saya rasa lain dari yang lain je.

20140224_071303

sebelum meneruskan perjalanan, singgah kat office raun sumatra dulu sebab nak settlekan payment.
officenya dedekat area hotel tu jugak.

_MG_7140

berbulan dah kot saya tak pakai seluar jeans.
sama macam ina, rasa cuak nak pakai jeans.
tapi sebab baju tu pun labuh tu yang cam confident jugaklah pakai.

_MG_7137 : : yang depan saya tu lah widia. saya dok beremail dengan dia lah bincang pasal trip ni. baik budaknya : :

destinasi pertama hari ini, ke annisa.
kedai kain dan souvenir.

_MG_7142

20140224_090704 : : lawa kan? saya tak beli pun hehe : :

_MG_7143 : : tapi saya beli la sepasang kurung sulam warna maroon : :

_MG_7147 : : pastu beli fridge magnet : :

perjalanan diteruskan untuk ke rumah museum buya hamka.
nak pegi museum ni kena lalu laluan yang berliku liku.
orang indonesia panggil keluk 44. tapi tapi tapi.
belum masuk keluk tu lagi saya dah loya mual nak muntah.

last last saya mintak pak zul berenti. mujur memang ada satu kedai ni.
elok turun dari van, hah ambik selambak saya muntah.
masa ni kepala saya sakit macam nak meletup.

_MG_7150 : : berhenti kat outlet oleh oleh kerupuk labu. lina & kakwan sempat lagi ha bershopping keropok labu : :

_MG_7148 : : muka selepas muntah. air mata air hidung semua keluar : :

terus teringat entry syana pegi sini gak dulu. dia pun muntah.
syana, i feel u now huhuhu..

_MG_7159

_MG_7166

_MG_7170

_MG_7175

perjalanan diteruskan.
saya telan panadol, pastu pengsan kat seat belakang van tu.
so takde la saya menengok view kelok kelok nya. ;-(

4 thoughts on “Muntah! Ergh!

Comments are closed.