Jom ke i-City Shah Alam!

kali ke 3 saya menjejakkan kaki di i city shah alam.
sekali berdua dengan encik z. kali ke 2 satu family dengan mama & kaklong sekeluarga.
dan ini kali ke 3.
benornya plan nak ke i city shah alam ni dengan kengkawan sedepartment.
memula tu ramai yang berminat tapi ujung ujung tinggal abang mdnoor, umi dengan saya je pun.
kesian.
tapi takpe. kehidupan harus diteruskan.
senang je kejut yaya & caca pagi tu.
aterr nak pegi berjalan kan. ceria je memasing.
sementara tunggu panaskan enjin kereta, bergambau dulu.
IMG_1686
IMG_1688: : dah anak dara sangat kan, bergambar guna gadjet memasing dah : :
IMG_1689 : : lama tak snap gambar kasut dan kaki bukan? : :
IMG_1690 : : breakfast kat nasi kerabu keramat terlebih dulu sebab masih awal : :
dari setapak ke shah alam dalam sejam gak la perjalanan.
tu pun cam awal kot kitorang sampai. kul 9 pagi dah sampai.
walhal waterpark nya bukak kul 10 pagi. sokayy.
IMG_1695 : : korang masuk je dalam building, pastu pi cari parking kat G tau. situ senang dan dekat kot : :
IMG_1696 : : nampak rumah hantu, so bergambau lah dulu : :
IMG_1697 : : kungfu panda. wacaaaa : :
IMG_1699 : : posing mengelak panas : :
IMG_1700 : : both yaya dan caca tak mandi pun pagi tu : :
IMG_1701 : : depan pintu masuk red carpet @ wax museum yang masih belum dibuka : :
IMG_1703 : : mekasih caca tolong snapkan gambar mommy sekeluarga : :

12 thoughts on “Jom ke i-City Shah Alam!

    • yup i ada baca entry u tu.
      i sebab pegi siang2 kan so takde la main game apa semua tu.
      bayar sekali je la.
      tapi yer memang pun icity cekik darah huhu

    • kalau pegi malam memang akan pakai duit banyakkkkk sebab sekali main je dah berapa ringgit.
      bayangkan berapa banyak games/rides dalam tu.
      kalau pegi siang sekali jalan je ok laa

Comments are closed.