Ber Vanhollano

kami ambik cab ke vanhollano square dengan bayaran RP50,000.
actually tu harga standard to/from airport.

apa ada kat vanhollano square?
tempat lepak dan makan donut yang sedap dan famous kat pekanbaru ni.
saya memang melapau, encik z macam tak berapa.
tapi dia ok je nak lepak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
: : saya order sunny sunrise RP52,500.00 : :

20130916-232138.jpg

sunny sunrise ni campuran air nanas, orange dengan syrup.
mak aihhh sedap gila okkk. cam eh sedapnya air ni.
ada ganja ke cemana? sampai camtu sekali anggapanku.

hollanocoffee
: : encik z order hot chocolate, signature drinks kat sini katanya. RP34,500 : :

sedap jugak tapi standard rasa hot chocolate lah.
nampak unik sebab panas sepanjang masa, kat bawah tu ada api.
masukkanlah coklat tu ikut sesedap rasa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
: : kami share ni The Gallia RP135,000 : :

hoihhh pun sedap angat angat.
waitress tu tanya mau dimasak bagaimana? matang atau separuh matang.
half cook atau well done gitu.
tekak melayu haruslah well done kan.
ia daging campur ada mushroom, capsicum, kentang, pastu ada telur atas tu.
gravy dia pun sedap. roti pun sedap. eh memang sedap lah!

20130916-232242.jpg
: : 2 insan bercinta : :

lepas makan kitorang tapau donut.
kat sini ada jugak jual roti, kek. kekira macam big apple, jco dengan krispy kreme tu lah.
korang kalau datang pekanbaru memang kena try lah vanhollano bakery ni k.

20130916-232201.jpg

20130916-232217.jpg

20130916-232227.jpg
: : besar tempatnya : :

20130916-232611.jpg
: : vanhollano bakery di vanhollano square : :

vanhollano ni banyak cabang nya.
cabang maksud branch yer.
tapi saya saja je nak pegi yang kat sini. heee.

20130916-232249.jpg
: : tagline ia nobody says no! : :

20130917-231021.jpg
: : tq abang belanja ayang donut : :

abang?
ayang?
*pengsan

dari vanhollano square tahan cab terus ke hotel.
kami stay kat tune hotel.
pasal hotel nanti saya cerita kat entry lain k.
tambang RP30,000.

20130916-232443.jpg
: : 6 ketul kami beli dan semuanya pun sedappppppppp. korang sila try donut vanhollano kalau ke pekanbaru ye. wajib!!! : :

lepas pekena donut, apa lagi zzzzz lah.
selamat malam pekanbaru!

14 thoughts on “Ber Vanhollano

Comments are closed.