Persahabatan

last last week pegi wedding fayruz & kamal kat kampung cheras baru.
fayruz ni kerja satu tempat dengan saya, tapi lain department la.
saya kenal ia dah lama jugak kot.
masa ia memula masuk bank.
suka tengok dia sebab kulit dia gebu mulus je.
kalau sesiapa yang follow blog saya lama dah mesti ingat kot ada saya jadi committee annual dinner, haa sekali dengan fayruz ni la.
pegi buat rambut, pegi mekap, tidur hotel sesama.
wedding di malam hari.
sesampai nampak fay dengan sho.
so duduk setable makan.
sementara tunggu nak bergambar dengan pengantin.
20130708-021737.jpg
: : sho yang shomel : :
20130708-021753.jpg
: : azlan & the typewriter dan m nasir kata koo : :
20130708-021805.jpg
: : kemahen lelaki pun nak camwhore : :
saya bersembang dengan sho.
encik z sembang dengan fay.
sesambil dorang dok gelak gelak.
suka sangat saya tengok depa camtu.
lelaki ni kalau berkawan saya rasa ikhlas sangat.
walaupun cam lama tak jumpa or lepak or borak, tapi bila sekali jumpa terpancorr cahaya keikhlasan itu.
tak sama macam perempuan.
bila dah jarang jumpa dan borak, bila borak macam janggal nau rasanya.
yer mungkin tu juga salah satu sebab saya reserve sangat sangat sekarang ni.
dah malas nak jumpa or lepak dengan kawan-kawan lama.
ntah.
saya selesa dengan keadaan saya sekarang.
kalau satu hari nanti dah takde kawan pun, saya rasa saya ok je kot sorang-sorang.
20130708-021818.jpg
selamat pengantin baru Fayruz dan Kamal.
semoga kekal hingga ke syurga, insya Allah.
love (L)

4 thoughts on “Persahabatan

  1. rasanya saya pon melalui fasa yg sama mcm akak tgh lalui..x kisah la klu xde ramai kwn,hati lebih tenang kot..afterall bg saya kwn dtg & pergi….asal kita sndiri ikhlas Insyaallah akan ada sahabat disisi…

Comments are closed.