Keputusan Action Song Yaya & Teman Teman

samb….
of coz la saya bersuara secara sopan santun “maaf encik, boleh duduk? kitorang yang kat belakang tak nampak”
lalu mereka pun tersipu sipu dan ke tepi.
kerusi kerusi kat dalam ni limited sangat.
memang yang belah depan disusun untuk budak-budak yang buat performance.
tetamu kena duduk kat belakang.
ada la 4,5 baris kerusi.
kalau tak cukup, kat belah luar ada lagi seat.
tapi tah la.. memang cliche rakyat malaysia.
seat yang untuk bebudak tu la yang depa nak duduk.
siap tarik tarik kerusi.
attitude yang very the not good. hmmm..
dah habis semua district perform, berhenti untuk break.
nanti pukul 1 tengah hari baru diumumkan pemenang.
bebudak semua dapat makan.
saya dengan encik z keluar pegi mcdonalds kat taman tasik.
rupanya masa performance tu semua encik z sudah pi bedal mee kari tinggalkan saya. cisss.
saya dah la lapar kedaung, tu yang zass ke mcdonalds.
sekalian tapau untuk mama jugak.
sebelum pegi makan marilah bergambau gambau dulu.
wajib kot!

: : 3 generasi : :
20130521-082204.jpg
yang ni ler cikgu bahasa inggeris yang ajar depa lancing lancing.
apa ke namanya cikgu nya lupa plak saya.
kemain puji ‘yasmin very very good’
aah yer la teacher. toche la sebab ajar anak saya lancing lancing.
toche kata kau! *takyah nak toche sangat ek..
pukul 1 tengah hari semua berkumpul kat sekolah sebelah tmgs tu.
apa ke namanya. sekolah cina.
ho lian kot? apa apa je lah nama sekolahnya.

: : excited semua tunggu keputusan : :
action song last sekali diumumkan.
umumkan public speaking, choral speaking dengan storytelling dulu.
eh dulu dulu masa saya sekolah vokay saya penah masuk choral speaking tau.
masa tu la beg saya hilang kena curi.
dalam tu ada soft jeans baru beli. dengan tshirt quicksilver.
menyirap betoi.
(^@%!^!&!)!^@%^!*!()&@&@(@)
dan pemenangnya adalah dari district manjung.
takleh nak kata apa la sebab memang best pun performance depa.
20130530-220810.jpg
frust bebudak ni saya tengok ha waktu announce district larut matang selama dapat tempat ke 2.
eh kira ok apa. dari 10 district dapat tempat ke 2.
kalau dapat tempat ke 10? haaaaaa..
mungkin sebab dah 2 kali menang peringkat sekolah dengan negeri kan.
so bila kalah kali ni rasa kecewa la kot.
tapi ada pertandingan. ada menang ada kalah.
tak gitu cik seri siantan?
20130521-082403.jpg
20130521-082417.jpg
20130521-082429.jpg
20130521-082443.jpg
: : berebut rebut mak apak nak snap gambar : :
20130521-082452.jpg
20130521-082501.jpg
: : yaya & adibah. cantik budak ni. besar sok jadi rebutan ni : :

: : 2 piala terdahulu : :
yang penting jangan putus asa untuk cuba di masa-masa depan.
haja haja fighting!

4 thoughts on “Keputusan Action Song Yaya & Teman Teman

Comments are closed.