Langkah Bijak Untuk Nutrisi Yang Baik

STICKY MODE ENTRY. SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU.
saya ni kan memang bersyukur sangat-sangat sebab selalu ditemukan dengan readers yang baik-baik.
macam-macam yang diorang bagi n suggest kat saya untuk makan dapatkan kesihatan yang molek.
baru-baru ni adzah perkenalkan saya dengan produk shaklee.
saya pernah dengar tapi tu la selalu tangguh tangguh nak buat kajian.
bila adzah dengan bermurah hati nak share the info rasa terharu sangat.
adzah fokus lebih kepada sakit migraine saya ni.
so sebagai permulaan dia suruh saya ambil B Complex & Ostematrix.
antara keistimewaan shaklee adalah ianya menggunakan produk mesra alam yang benar-benar selamat untuk kita, lebih daripada 350 ujian dijalankan ke atas setiap ramuan baru untuk mengesan pencemaran berbahaya, lebih daripada 80,000 ujian kualiti dijalankan setahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan sebenar, menggunakan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen dan disokong oleh bukti kajian sains dan makmal yang terdapat di dalam 90 bahan kajian penerbitan.
tak tahu nak ambil supplement yang mana satu?
jangan risau sebab adzah akan bantu korang untuk pilih supplement yang paling bersesuaian dengan masalah kesihatan korang.
kalau nak lebih keberkesanan, boleh terus ambil set.
shaklee ada 18 set di mana setiap set terdiri 1 – 6 jenis supplement.
serius memang menarik set-set ni.
kira kita tak payah dah pening-pening nak fikir ke apa.
shaklee dah siap fikirkan untuk kita.
1. Family Wellness Set – memberi nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat dan bertenaga
2. Body Perfector Set – cara mudah untuk mengekalkan berat badan ideal di samping rasanya yang lazat
3. Mighty 3 Gems Programme – permulaan hari anda dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat
4. Vivix – minuman campuran botanikal yang penuh dengan kebaikan bagi mengekalkan kesihatan badan dan enak rasanya
5. Joint Health Set – menawarkan kesihatan sendi optimum
6. Men’s Vital Health Set – membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan lelaki
7. Women’s Health Set – menawarkan produk yang hebat untuk memenuhi keperluan wanita pada semua peringkat kehidupannya
8. Immune Booster Set – supplement untuk menguatkan sistem imun dan perlindungan yang baik
9. ACE Set – supplement antioksidan yang kuat untuk melawan radikal bebas dan meningkatkan perlindungan badan
10. Digestive Health Set – membantu meningkatkan kesihatan sistem penghadaman untuk kekal sihat
11. Super Detox Set – membantu mengeluarkan toksin dan bahan buangan daripada badan untuk mengembalikan tubuh yang sihat
12. Revitalizing Set – mengandungi campuran herba unik yang membekalkan sokongan nutrisi untuk fungsi optimum hati
13. Flawless Beauty Set – lengkap dengan nutrisi penting untuk menyerlahkan kejelitaan
14. Anti-Aging Set – melambatkan proses penuaan, merasa lebih muda dan sihat
15. Shape-Up Set – menghilangkan lemak berlebihan
16. Healthy Circulatory Set – membekalkan nutrien yang penting dalam mengekalkan jantung yang kuat dan sihat
17. Sugar Control Set – membekalkan nutrisi lengkap untuk meningkatkan kesihatan pengidap kencing manis
18. Brilliant Set – set lengkap dalam mencapai kesihatan yang lebih baik dan hebat
mesti salah satu set kat atas ni yang jadi pilihan dan sesuai dengan korang.
trust me, masa saya go through satu persatu, kalau boleh semua saya nak beli tau! huhu..
ok ok serius.
saya rasa nanti bila saya dah habis makan B Complex & Ostematrix ni, saya nak ambil Brilliant Set & Vivix, insya Allah 🙂

: : terima kasih banyak-banyak adzah! : :
korang kalau nak tau lebih lanjut berkenaan produk dari Shaklee, boleh contact Adzah kat 012-2923 994. atau email adzah kat adzah.adam@gmail.com.
search kat FB Let’s Be Beautiful Together.
sebelum tu tolong lahhhh pegi kat blog adzah http://empattahun.blogspot.com
dalam tu macam-macam info kesihatan yang adzah share kan, sangat-sangat bermanfaat untuk kita semua, trust me.
pengambilan apa juga supplement sangat sangat perlu diiringi dengan pengambilan air masak yang mencukupi (3 liter atau lebih) sehari. Penting untuk penyerapan optimum, selain membantu membuang toksin dari badan dan mengelakkan berlakunya healing crisis.
Insya Allah dengan izinNya, semoga kita semua dapat kesihatan yang baik. Amin.

4 thoughts on “Langkah Bijak Untuk Nutrisi Yang Baik

  1. Fad baru beli vitamin b complex tuh….. brand apa x ingat…. dah abih nanti…. nak try super detox set takpun men`s vital health set…. (Y)

Comments are closed.