Susu Kambing Halia

hari tu saya ada borak-borak dengan adil pasal teh halia susu halia bagai.
macam saya ni kan migraine.
so benda benda berhalia ni memang molek benar lah dimakan diminum nak buang angin.
dulu saya pernah buat ENTRY NI.
tapi adil kata cam teh pun angin apa.
so dia suggestkan minum susu halia.
walaupun memula saya cam ish ish sesuai ke susu digandingkan dengan halia.
lalu saya pun try meng order susu halia ketika berkunjung ke restoran mamak.
dan wah wah rupanya sedap juga yer.
yer saya memang suka minum susu. halia pun saya suka juga.
so sejak hari tu cam bila migraine rasa nak menyerang je saya akan minum susu halia ni.
tapi lama kelamaan mana tahan asyik nak ke mamak sesaja.
lalu saya mencari alternatif untuk membeli susu halia.
tapi cam cari cari kat kedai tiada lah pula.
informasi sekarang kan dihujung jari. so saya google.
dan terdampar di beberapa buah website yang jual susuk kambing halia online.
pilih punya pilih so saya beli kat WEBSITE NI.
Halia Susu Kambing (1kg)
Harga :
RM50.00(SM)
RM55.00(SS)
Kelebihan :
Melancarkan peredaran darah dan memanaskan badan
Mengatasi rasa lesu dan mengantuk
Melegakan rasa mual dan loya
Buang angin dalam usus dan badan
Susu Kambing susu terbaik selepas susu ibu
Berkhasiat untuk meningkatkan imunisasi badan
Mencantikkan kulit agar kelihatan lebih halus, gebu dan awet muda
Tinggi kalsium untuk menguatkan tulang dan sendi
nak bancuh pun senang jer.
masukkan 2 sudu, air panas/suam, kacau-kacau.
dan siap sedia untuk diminum.
saya bahagikan 2 susu ni. satu kat rumah, satu kat office.
kat office of coz pagi pagi saya minum.
dan kat rumah plak sebelum tidur.
korang kalau ada yang nak cuba susu kambing halia ni boleh pergi kat SINI. cubalah! anda pasti menyukainya 🙂

7 thoughts on “Susu Kambing Halia

Comments are closed.