Etika-Etika di Dalam Toilet

tadi saya baca blog shida.
dia cerita pasal pengalaman jumpa tahi dalam toilet.
euwww sangat tahu.
tapi lepas tu bila baca etika etika dalam toilet dari kaca mata beliau, terus rasa cam aduhaiii sakit perut gelak.
korang kalau tengah makan ke, baru lepas makan ke, sila skip dulu entry ni k.
sesiapa yang tengah boring, tengah kusut dan tengah sentap boleh la teruskan pembacaan.
harap lepas tu korang senyum simpul ya..
KREDIT

*      Jangan meneran kuat semasa dalam toilet
Aku pernah masuk toilet. Lepas tu aku dengar makhluk kat sebelah aku berbunyi, “Eerrgghh Eeerrghhh”..  Kuat!! Ape dia tengah sembelit ke ape? Tapi perlu ke buat sound effect kuat2?
Tak pasal2 aku kena buat2 lepak dalam toilet nak tengok siapakah gerangan yang bertaik keras itu.. Dasar busy body!! Takk! Aku tak tunggu pun…

*    Jangan buat bunyi kahak menggelegak lepas tuh tarik napas panjang2 sambil ludah yang berbunyi ppphhhaaaiiikktuuuhh!!
Serius aku rasa nak muntah bila dengar makcik2 buang kahak.. Macam terbayang kahak kaler hijau dihembus kat sink.. Eeeuuww..

*      Jangan amalkan sambil kencing/berak sambil mengumpat
Kau bayangkanlah, makcik kat toilet 1 mengumpat dengan makcik kat toilet 3.. Aku yang berada kat situ ni takleh tumpu perhatian nak buang najis.. Dah laa tu.. Siap lepak2 dulu dalam jamban sambil mengumpat gaya melaung.. Bleh gitu!!!

*      Buatlaa bising semasa berak
Ada jugak makhluk tak malu.. Masa berak tak nak pasang pili paip biar bunyi bising sikit.. Tengah sedap aku duk kencing, boleh dengar taik jatuh berapa ketul kat toilet sebelah.. Blluupp bluuup.. Jijik mak! Jijik!!

*    Sila kepit peha anda serapatnya dan flush cepat2 kalau taik anda memang spesis busuk
Bila kau kepit peha, at least wap taik busuk tu tak keluar.. Ini tak, sampai aku kat sebelah ni rasa macam nak mampus.. Tahan nafas macam masuk pertandingan.. Giler! Bau taik super taik.. Makan yogurt laa macik wooii kasi bersih perut tu..

 

2 thoughts on “Etika-Etika di Dalam Toilet

  1. Waka….waka….ini mcm aaa…mmg selalu jadik ooooo….bau busuk dengan buang kahak tahap ultraman nak fire raksasa mmg den goli geleman….

Comments are closed.