Sponsored Post : The Wanted is All You Ever Wanted

 

korang tau tak The Wanted akan buat performance kat KL?
korang tau tak yang korang boleh dapat tiket free nak tonton konsert The Wanted ini?
meh saya story mory the morning glory.
tapi sebelum tu mari kita berkenalan dengan The Wanted dulu.

The Wanted dianggotai oleh 5 orang jejaka yang jambu bernama Max George, Nathan Sykes, Tom Parker, Jay McGunnies dan Siva Kaneswaran.  Ditubuhkan pada tahun 2009 dan mula dikenali dengan single mereka “All Time Low” yang meletup letup di UK.

Kemudian bertambah meletup lagi dengan album kedua mereka “Battleground” yang mengandungi single “Glad You Came”.  Lagu ni hit dan berada di carta teratas di UK malah berada di dalam Billboard Hot 100 charts.  Single selepas itu “Chasing The Sun” juga menjadi hit di carta Billboard Hot Dance Club Songs.

Bertitik tolak dari kejayaan mereka itu lah makanya mereka akan mengadakan The Wanted World Tour di mana persembahan di Malaysia akan diadakan pada 17 September 2012 di Sunway Lagoon!

Macam mana nak dapatkan tiket percuma untuk menonton konsert The Wanted ini?  Khas untuk pengguna Celcom dan Xpax khususnya.

Langkah 1 : Register di http://bit.ly/XpaxTW

Langkah 2 : Reload RM30 bermula dari 22 Ogos hingga 12 September 2012

Langkah 3 : Pemenang yang bertuah akan dihubungi melalui SMS pada 14 September 2012 dan korang akan dimaklumkan macam mana nak tebus tiket konsert The Wanted ini

Korang bukan saja berpeluang memenangi DUA TIKET PERCUMA XPAX ZON BERNILAI RM900 tapi eksklusif untuk pengguna Xpax, korang boleh dapat 20% diskaun untuk pembelian tiket tau.

Xpax Zon ni maksudnya korang bebetul berada di depan stage dan boleh tengok lebih dekat jejaka-jejaka jambu ni berdansa.  Boleh la korang join berdansa sekali #eh

korang boleh download lagu-lagu The Wanted untuk Call Me Tones, lagu penuh atau True Tones seperti Glad You Came, Chasing The Sun atau Lighting di The Cube.  Cuma log in ke www.thecube.my atau m.thecube.my dari handphone atau cuma dail *888# dari talian Celcom.

Untuk keterangan lanjut boleh ke website XPAX.

Disclaimer : Blogpost ini ditaja oleh Celcom 😉

 

One thought on “Sponsored Post : The Wanted is All You Ever Wanted

Comments are closed.