Sponsored Post : Celcom MTV World Stage 2012

MTV World Stage Kembali Lagi!
Wut wut…
Sesiapa yang pernah attend tahun lepas mesti teringat-ingat dan teringin nak attend lagi tahun ni kan?
Kali ni lagi gempak dari yang sebelum-sebelum ini.
Lihat saja lah kemeriahannya tahun lepas!
antara artis yang membuat persembahan dengan ohsemnya tahun lepas adalah 30 Seconds to Mars, Pop Shuvit, Neon Trees dan Beast.
Tahun ni pentas MTV World akan kembali menggegarkan dengan barisan artis seperti Jay Park, K-Pop queens Kara, dan wah Mizz Nina yang gorjes pun ada.
Dan dan dan dan yang paling meletup tup tup ialah Justin Bieber ok.
Ala yang nyanyi lagu baby baby baby tu.. Best kan?
Apa? Korang pun teringin nak berhuhahuha di MTV World Stage?
Boleh boleh, takde masalah.
Xpax dengan baik hatinya nak bagi tiket percuma untuk korang.
Bagaimanakah caranya? Ok begini…
1.  Untuk pengguna CELCOM PREPAID
Tambahnilai sebanyak RM60 ke atas.
Langkah pertama : Daftar dengan menaip MTV dan hantar ke 28881
Langkah kedua : Selepas terima pengesahan pendaftaran melalui sms, tambahnilai RM60 ke atas untuk mendapatkan ‘mobile voucher’  dan lepas tu boleh ditebus untuk melayakkan korang dapat 2 tiket percuma.
Syarat-syarat penyertaan :
• Tiket percuma hanya terhad kepada 2 tiket sahaja untuk setiap nombor telefon.
• Pendaftaran dan tambahnilai harus dilakukan sebelum 10 Julai 2012.
• ‘Mobile voucher’ perlu ditebus sebelum 12 Julai 2012.
• Siapa cepat dia dapat ya 🙂
2.  Melalui FACEBOOK
Korang pergi je ke Facebook. Pastu ‘Like” Xpax/U.O.X./S.O.X.
Korang boleh log in bermula dari 26 Jun 2012 hingga 8 Julai 2012 di www.facebook.com/uoxfb atau or www.facebook.com/soxfb dan gunakan application “Time to Muxic”.
Gunakan application tersebut untuk mewarwarkan tentang MTV World Stage ni kepada seramai mana kawan korang yang ada dalam facebook.  Semakin banyak korang share, semakin banyak mata yang korang perolehi dan kalau korang top 25, korang akan menang empat tiket ok. Diulangi 4 tiket. Wow wi..
Pastu pada 14 Julai 2012, 12 tengah malam korang log on ke xpax.com.my/timetomuxic via handphone, check in dan tag gambar MTV World Stage melalui Facebook.  Setiap check in dan tag akan melayakkan korang mendapatkan mata yang membolehkan korang menang exclusive passes!
3.  THE CUBE & MUSICUBE
Muat turun Call Me Tones yang terpilih dan True Tones atau Full Songs
Untuk memuat turun Call Me Tones, dail *888*# tekan CALL.
Untuk memuat turun Full Songs, taip FSsong dan hantar ke 21308.
Untuk memuat turun True Tones, taip TTsong dan hantar ke 21308.
4.  FRENCUBE (MOKOMOBI,SPEESH, FRENZER,FRENSPOT)
Sertai Frencube cuma dengan hanya mendail *888*219#. Bergaya seperti ‘superstar’, muatnaik gambar tersebut ke Frencube.
5.  CUBE RADIO JUKEBOX
Rekodkan suara korang menjerit “I Love Justin Bieber” sepanjang dan segila yang boleh. Pastu dail *1185.
Hah amacam, dari 5 kaedah di atas, korang nak buat yang mana?
Ya terpulang deh.
Tapi tapi tapi, takkan takat menang tiket percuma je kan.
Xpax dengan baik hatinya nak bagi lagi satu peluang. Ala-ala peluang seumur hidup la ni kiranya.
Peluang untuk berjumpa dan beramah mesra dengan Justin Bieber! *pengsan
Korang cuma perlu muat turun lagu ‘Boyfriend’ dan ‘Die in Your Arms’ sebagai Call Me Tones dan kirimkan pada kawan korang sebagai hadiah gitu.
TITLE ARTIST CODE RBT ID
Boyfriend (Justin Biber M&G) Justin Bieber 1625720011127675
Die In Your Arms (Justin Biber M&G) Justin Bieber 1625730011127676
Untuk muat turun, taipkan CMTsongcode dan hantar ke 22990 atau dail *888*# dan tekan CALL
Untuk menghantar Call Me Tones sebagai hadiah kepada kawan korang, taip CMT Giftsongcodefriend’s dan hantar ke 22990.
Untuk proses muat turun yang lebih muda, korang cuma perlu ke  The Cube’s mobile USSD portal dengan mendail *888*99# atau *888# dan pilih MTV World Stage 2012.
Tuah ayam nampak di kaki, tuah korang nak jumpa Justin Bieber nampak bersama Celcom dan Xpax hehe..
Makanya, apa lagi, kalau korang nak jadi sebahagian dari crowd di MTV World Stage 2012, sila lah jenguk-jenguk di website XPAX atau THE CUBE sekarang jugak jugak 😀
Jumpa di sana 😉
Disclaimer : Blogpost ini ditaja oleh CELCOM