Colgate Slimsoft Party

baru-baru ni saya dapat invitation dari colgate yang dipanjangkan oleh nuffnang melalui viruspadu untuk menghadiri colgate slimsoft party.
tema merah putih.
tempat kejadian adalah di bistro 42, bangsar village 2 nun di bangsar sana.
sampai-sampai je staff colgate suruh saya bergaya gaya mengambil gambar dengan props yang disediakan.

: : TQ VP sebab ajak akak 🙂 : :
siap 2 keping gambar atas ni diorang print kan dan dan tu jugak.
yeyy best best. aterr nak harap cuci sendiri memang tak ah kan.
so dah siap-siap dapat, adalah best 😉

: : jumpa kathy & ceera : :

: : berus gigi gergasi dan cupcakes comel ya ampun : :

: : hah zoom sikit. comel sangat sampai rasa sayang nak makan : :
memperkenalkan berus gigi terbaru dari colgate!
superslim bristles dengan hujung berus senipis 0.01mm!
nipis tak nipisnya kan.
bila hujung berus nipis, dapatlah membuang segala kotoran degil di celah-celah gigi. begitu.
ada pilihan 4 warna. pink, biru, oren dan hijau.
dan ada dua jenis bentuk kepalanya iaitu compact dan ultra compact.
sebelum majlis bermula kitorang digalakkan baca informasi yang diberi.
semua pun tentang gigi lorr.
korang nak tau tak? kalau nak tau saya share.
kalau taknak, saya share jugak.
saya kan baik orangnya *pitam
Sila letak berus gigi sekurang-kurangnya 6 kaki dari tandas bagi elakkan kuman-kuman berterbangan semasa tandas dipam, melekat pada berus gigi.
Perempuan senyum lebih kurang 62 kali sehari, manakala lelaki cuma 8 kali sehari!

: : pengacara majlis, sophia yang gorjes : :

: : ucapan pembukaan oleh wakil dari colgate, puan haziah : :
lepas tu kitorang main game.
nama game saya kurang kepastian plak.
tapi diberi kertas kecil ada tulis tulis.
kena cari orang yang berkenaan dengan apa yang ditulis.
ah camtu la lebih kurang.
sapa yang ada kat sana je la paham kot.
: : gini ler rupa kertas kecik tu : :

: : tq sayangku sebab teman saya : :
tudung saya tu singkat kan? yer yer saya tau.
jangan up entry perli saya. kecik hati saya nanti.
tapi saya pun taknak bagi alasan.
dah buat salah tu macam-macam plak alasan kan.
so sokayyy.
dah habis segala macam mak nenek game, makan time!!
oleh sebab tema pun minum petang, jadi makanannya pun lite-lite saja.
lite lite pun, tapi mengancam!!
lepas tu diumumkan pemenang entry terbaik untuk colgate slimsoft.
uiii si ceera menang. 1k u.
congrates ceera 😉

: : saya yang terselit menyibuk : :

: : bersama bloggers lain yang saya tak kenal pun. heh : :

: : tq colgate! : :
jom ramai-ramai kita tukar berus gigi kita kepada colgate slimsoft jom.
(L)

12 thoughts on “Colgate Slimsoft Party

  1. rindunyaaaa ngan colgate… teringat zaman praktikal yang mewah itu.. hiks..

      • hep tak baik dengki.. kiki.. RM600 zaman student cam besar.. cer sekarang, sekelip mata ja..

        tp hangpa pun dapat jugak elaun kan.. hiks.

  2. VP nampak tinggi giler…
    mya pun ikutkan tinggi jugakkan….
    tapi VP lagi tinggi nih….
    hehehee 😀 tetiba lak sibuk…

Comments are closed.