Swimming Swimming

saya dah masukkan yaya dalam kelas swimming.
dah 3 kelas kot rasanya dia pergi.
last week mama MMS gambar dia tengah belajar.
seronok dia.
idea nak masukkan dia dalam kelas ni of coz la dari saya.
tapi saya tanya pendapat dia dulu la, nak ke taknak.
tak molek la nak paksa paksa walaupun anak sendiri kan.
dia kata ok nak belajar swmming.
ayah nya pulak racun, kalau pandai swimming nanti boleh swim kat kolam orang dewasa.
nanti boleh eksyen eksyen dengan caca. he he he.
yang bestnya kelas ni takde terikat ke apa.
boleh datang bila free. dan setiap kali datang cuma bayar RM13.
kalau konsisten datang, kekira sebulan RM52. sokay la kot kan.
bukan nak belajar forever pun.
dah pandai kalu, stop la.
mama kata, cikgu puji yaya. ewah.
kata kaki dia kuat tendang air semua.
dan dia pun semangat la nak belajar.
hari tu dia call mintak belikan kickboard dengan goggle.
so saya pergi la beli kat jusco.

selamat berswimming sayang.
belajar pandai-pandai.
mommy doakan yaya berjaya 🙂
oh yer result sekolah agama yaya dah keluar.
dia dapat nombor 3. alhamdulillah.

5 thoughts on “Swimming Swimming

  1. Alya pun sibuk mintak kelas swimming…mak dia sibuk kalah perdana menteri :-P… smpi hari ni tak pegi-pegi lagi

  2. waaa…yaya dah pandai berenang, kalau mcm tu auntie nak belajar jugak la..huhu..auntie x reti berenang..asal masuk kolam jer ingat lemas..acaner tu?tahniah yaya dapat no 3…

  3. best nye belajar swimming
    hajat aritu nk anta iman..tp da kenang dia pn asyik flu jek
    kang semput dtg, aku pendam je la
    tggu la besar nnt kite plan lain plak

  4. seronok tgk angkasawan negara ajar anak dia berenang…main lepas je dlm air

Comments are closed.