Kenduri Sambut Menantu Katanya…

akhirnya…
entry kenduri sambut menantu hantu kehkehkeh.
pada readers baru, ini adalah cerita 2 tahun yang lampau.
yang baru nak diupdate. sabar je la kan.
tapi lantak.
blog ku, ku punya suka.
kenduri sambut menantu ni dibuat di rumah family encik z di segambut sana.
memang kecil-kecilan saja.
doa selamat gitu je. takde sanding berarak semua yilek.
sebab? financial constraint gitu.
ye la mak kawin dengan kerani uolls.
jadi sedar diri.
buat takat kemampuan sudeh.
ni aku letak gambar je lah yer.
cerita takde apa la sangat kot.
cuma nya aku sampai lambat kat segambut ni.
ada tetamu yang dah sampai dulu.
lagi sekali, sabar je la kan.
baju tu aku beli kainnya kat jalan TAR.
pastu tempah kat medan mara.
baju melayu encik Z beli siap.
ini je lah baju yang boleh disimpan buat kenangan sebab baju nikah dan baju sanding semua pun sewa.
photographer aku ialah che tat.
aku memula mintak jocko amikkan, tapi dia bz.
so dia sub pada che tat.
gambar semua pun aku suka.
yang ni aku letak yang che tat dah edit.
jadi ala-ala instagram gitu.

: : ali, zul, kak ina & raff : :

: : caca, yaya & nurin : :
caca masa ni kena demam campak.
kesian sangat ia 🙁

: : budak chicken pox membawa diri : :

: : kakred sekeluarga pun ada : :

: : aiyok perut tersembul : :

: : limau. macam ke korang taktau : :
ok nanti sambung lagi yer..

14 thoughts on “Kenduri Sambut Menantu Katanya…

  1. macam berisi sikit time ni. muka bulat. tapi sungguh simple. plain but beauty. i like.

    *nasik ayam mahai satu…penat puji ni*

  2. mengusung handbag ke sana ke mari..mcm dia plak pegi kenduri org..walhal kenduri sambut diri sendiri tu..hehe 😛

Comments are closed.