Kerjasama dari HGMS, Betadome & Zebra Square

last week aku dapat jemputan dari Home Global Management & Service (HGMS) untuk menghadiri Bridal Fair anjuran bersama BetaDome dan Zebra Square.
majlis diadakan di Zebra Square yang terletak di Lot 18 & 20, Jalan Kampung Pandan, Off Jalan Tun Razak, 55100 Kuala Lumpur.
jemputan dipanjangkan oleh ayu.
sampai je kat zebra square terus terkagum kagum dengan igloo besar berwarna putih. hah igloo kata kau normaya. he he.
bukan igloo lah. sebenarnya itu lah betadome!

: : bersama encik suami merangkap photographer saya yang setia : :

: : yan si pengantin baru yang berbunting pelamin sudah. fasha sanda sangat! : :
sementara menunggu ketibaan jemputan lain, aku pusing-pusing sekitar dalam betadome ni melawat kawasan dan hiasan yang super cantik.

: : ucapan dari orang-orang besar HGMS, betadome & zebra square : :

: : lepas ucapan, kita makan dulu! : :

: : rupaparas betadome dari luar : :
pastu kami dibawa melawat sekitar zebra square.
inilah dia rupanya zebra square. hi there!
kat zebra square ni ada ditawarkan kelas fesyen jugak tau.
dapat diploma u. dan kalau result bagus, dapat tajaan lagik.
kelas belajar menari untuk kanak-kanak pun ada jua.
pastu pergi melawat dewan zebra square.
hah kat sini lah korang boleh buat majlis kahwin, reunion, farewell, birthday.
pendek kata macam-macam event lah boleh buat kat sini.
ni plak kawasan outdoor.
ada pakej tau kalau korang nak buat makan-makan kat sini.
sangat berbaloi baloi.

: : ayu, rose, mya, yan : :

: : eh wani pun ada! : :
diringkaskan, zebra square ni adalah tempat untuk korang boleh buat bermacam-macam event.
betadome pulak kot kot korang nak kelainan, nak buat dalam igloo yang comel!
dan HGMS pula yang bertanggungjawab merancang majlis korang dari A sampai Z.
untuk keterangan lanjut, boleh LIKE facebook diorang k?

2 thoughts on “Kerjasama dari HGMS, Betadome & Zebra Square

Comments are closed.