Off Season Sale by Sport Planet

hari tu pegi the mall. nampak signboard ni.
so terus pegi la belek membelek.
tapi sebab pegi lunch time so tak sempat nak belek lelama.
hari sabtu lepas renew passport, terjah lagi sekali.
sunway putra mall ni the mall la yer.
sunway putra nama baru. gamaknya sunway group amik alih kot.

: : pintu masuk : :
memang banyak kot barang-barang sukan kat sini.
baju, kasut, beg, peralatan sukan, macam-macam ada.
tapi mungkin la macam design lama ke kot.
tu pasal namanya pun off season kan..
tapi asal boleh guna, apa salahnya, beli je la.
bukannya cam baju musim panas, kau nak pakai musim sejuk ke hapa kan.

: : geram tengok beg : :

: : pintu keluau : :
dan akhirnya aku beli wristlet puma ni.
molek benau digandingkan dengan beg puma yang aku beli hari tu.
satu lagi tu aku prezen kan untuk kaktin.
so korang kalau yang tengah pepening nak cari barangan sukan, boleh ke the mall ok.
tak silap aku tingkat 3 kot.
korang cari je signboard kat tangga ni ha.
mesti jumpa.
selamat bershopping!

6 thoughts on “Off Season Sale by Sport Planet

  1. dia wat off season sales di kala org tgh “off” duit..hahaha…tp btul Kak,geram jek tgk beg2 tu..ni dlm gmbar,klu g sana lg la mengigil jwbnyer…

Comments are closed.