Anak saya Yaya. Anak Saudara Saya Caca

pada new readers, untuk pengetahuan korang yaya tu anak aku.
caca tu pulak anak kepada kaklong aku. jadinya anak saudara aku la ya.
rye, please take note.
tapi takpe. akak maafkan hang.
sebab hang tak claim kata hang dah khatam blog akak kan? kan? 😛
cuti sekolah hari tu selain dari ke zoo negara, aku bawak yaya & caca gi main main kat jusco wangsa maju.
apa tah ke nama tempatnya. lupa.
tapi tu la tempat game-game segala.
pastu tinggalkan kat belah dalam. dalam sejam gak kot.
aku, mama, yana dengan encik z gi ronda-ronda la dalam JJ tu.
cukup time, hangkut dorang bawak balik.

: : kan aku dah kata ayah nya rajin melayan : :

: : pastu joint sekali main : :

: : lancing lancing : :

: : naik kuda : :

: : main naik kayak. kelakar  : :

: : korang percaya tak tshirt caca pakai ni sebenarnya tshirt kaklong? sila lah percaya : :
taktau nak ngomel apa sebenarnya.
yang penting saya sayang anak saya.
dan tak pernah pun rasa ‘tak kisah’ kalau anak saya mati.
itulah susahnya kalau jadi manusia yang low IQ ni.
apa yang kita cakap/taip semua nak salah interpret.
kesian.

14 thoughts on “Anak saya Yaya. Anak Saudara Saya Caca

    • sayang orang pada anak caranya beza-beza.
      bukan semua sama.
      sibuk nak bangga dengan cara dia besarkan anak.
      terhapa.

  1. gila lah kalau tak sayang anak..segarang atau sejahat mana pun kita, naluri keibuan tetap ada….

    • jaga je lah anak sendiri.
      tak payah nak sibukkan anak orang.
      nak hantar balik kampung ke, balik bandar ke, none of your business.
      dan doa lah supaya anak tu dengar cakap kau bila kau dah tua esok.
      kan?

  2. kahkah. aku tau muka tapi nama fail la nak ingat. caca yaya selalu confius. pastu muka yaya macam comel kalau dipanggil caca. so tengok muka yaya terus aku cop jadi caca. apakan kesah tang nama, janji time aku tulis tu, muka yaya dimataku.

    tapi aku tau ja cici adik caca. sila bagi kredit.

    orang yang sayang anak ialah orang yang maki orang pastu bila orang maki balik terus delete entry dengan alasan -takmau anak aku baca- #eh

    • ok alasan diterima. kredit jua diberi.

      para akhir tu tak boleh bla.
      tapi hang sempat baca kan?
      mesti dia dah update hang dulu kot sebelum dia delete? LOL

  3. biar betul si caca tu muat pakai baju maknya..
    kak long tu yang kurus sgt ker..atau caca tu yang ‘paling comel’ hehehe

  4. kata2 terakhir akak tu apakah?? gila apa agaknya klu ada mak x kisah anaknya mati? apalah org2 nie nk speku yg bukan2…sabar je la ye Kak,toksah layan bnda2 mcm tu..

    Tpkan, Caca nmpk da nk sama besar dgn Kakak Yaya dia..he..he..he..

    • kata-kata akak tu khas untuk musuh zaman berzaman.
      dia la yang kata akak ni musuh dia. akak tak kata pun.
      dia kata akak tak sayang anak. tak kisah anak mati.
      gila punya olang.

      • mcm2 manusia ada kt dunia..org x kacau hidup ko sudah2 la kan…nnt bila org sibuk hal ehwal hidup dia da dia canang pulak org jaki dgn dia..tak faham..tak faham..tp saya puji sikap akak,x mbalas apa pon,cumanya dia kena ingatla,manusia ada tahap kesabaran.Btul tak?

        • akak dah sabar lamaaaaa…
          hah akak tak balas? hehe ada la balas sesikit dalam selit2 kat entry tu.
          tapi pasni akak nak up satu entry lagi.
          kalau ada mekak2 lagi akak pegi hadap je jumpa terus

Comments are closed.