Saya Ada Blackberry. Awak Ada?

aku dah beli blackberry korang.
ok ok ok korang pun dah tau kot.
aku dah menciwi kat facebook, twitter.
kat blog ni pun hari tu aku dah letak gambar pertama di snap dengan bb ni kan.
so ceritanya begini.
memang agak dah lama aku simpan niat nak beli blackberry ni.
tapi tu la nak kena ada duit RM1000 lebih jugak la kan gedebak gedebuk.
satu hari tu celcom ada buat promosi kat office aku ni ha.
bayar RM488 untuk blackberry curve 9360 dan upgrade plan BIS bulan-bulan RM108.
pikir punya pikir, duit pun ada sikit. so aku proceed je la.
katanya dalam 3 minggu dapat blackberry tu.
tapi tak sampai 2 minggu pun dah selamat aku terima.
dapat dapat tu terus meluru ke office kaktin.
meluru bukan nak cari gaduh yer.
apatah lagi meluru nak pergi tumbuk kaktin.
amboiii besar pangkat kau nak pergi office orang nak tumbuk bagai?
puiiii…
sebenarnya sebab dia dah janji nak tolong install kan apa yang patut.
tinggalkan dulu kat office kaktin sebab nak caj bateri tu.
dah cukup bateri, kami melepak kat cafe sebab nak guna wifi buat itu ini.
aku takde la nak apa pun.
ada facebook, twitter, pastu BBM. dah ok dah.
mekasih kaktin sebab tolong installkan semua benda-benda dalam bb ku.
katanya tagline kita kawan sampai syurga kan?
apa? taktau?
aku pun taktau gak sebenarnya.
acaner kita pun taktau kita ada tagline, tetiba orang lain plak yang tau ek?
sadis.
btw, ni BBM Pin aku yer. feel free to add. eceh.
284AB1F8

22 thoughts on “Saya Ada Blackberry. Awak Ada?

    • tu yg akak pejam mata akak zasss kan je..
      sampai bila nak pakai nokia E5 tu.
      ewah ayattt.. haha..

    • ai takde nak jatuhkan imej kengkawan ai yer..
      sebab elog tu yang ai snap..
      kalau teeet atau tooot harus i blur kan. gittew..

  1. Saya takde… cuma ada “samseng SII” jer.. nak wassap wassap bleh le. Huhu 😀

Comments are closed.