Salam Perpisahan di Restoran Sari Ratu

ini cerita 2 minggu lepas.
ampun nida & ernie sebab lambat update.
walhal janjinya hari kejadian jugak nak update.
apa nak dikata, kita hanya merancang, Allah SWT jua yang menentukan.
ok back to the story.
sudah berjanji janjian dengan mereka berdua nak lunch together gether.
tempat kejadian sekitar jalan TAR.
dan akhirnya didecide oleh nida di restoran sari ratu, masakan padang.
berdepan dengan pertama complex.

: : pilihan lauk : :
konsep makan kat sini, kita pilih nak lauk apa.
nanti baru diorang bawak ke table.
serah pada nida je untuk order.
aku ni tolak kayu batu jer. lain aku bedal.

: :  daging dendeng, anak belut goreng, pucuk paku, sambal merah, potato chips, alamak yang kanan tu apa ntah. keting lembu kot? : :
yang pasti semua sedap lah.
licin boliau pinggan tu kami bertiga kerjakan.

: : ice teller, bandung & air suam. ice teller tu punyalah sedap. yumeh yumeh : :

: : nida, mya, ernie : :

: : kami bersahabat sejak 15 tahun yang lepas. friendship forever korang! : :
oh yer motip makan-makan ni pun suka-suka.
tapi bersebab.
boleh dikata gathering terakhir sebelum nida meninggalkan bumi malaysia.
insyaAllah nida sekeluarga akan berangkat ke bangkok, thailand hujung bulan ni.
mengikut suami beliau yang akan berkerjaya di sana buat beberapa ketika.
nida, thank you sebab belanja makan. 🙂
dan selamat menempuh kehidupan di negara orang.
semoga semuanya berjalan lancar dan baik-baik saja ya.
keep in touch thru facebook & blog ok!
love u friend! (L)

21 thoughts on “Salam Perpisahan di Restoran Sari Ratu

    • takde lak emoticon wave kat blog aku ni ek..
      kalau boleh amik dari sametime kan ke bagus. hmm…

  1. lohh..ingat ke akak yg posting..
    takpe..apa2 pun selamat menempuh hidup di rantau orang.
    jangan lelama sgt kat sana ya kak..
    byebye 🙁

    • akak kau ni nak posting celah mana pae oiiii…
      kerja je la sampai tua kat B** tu haaa..

  2. eh kak nida tu keje kat mana sebenarnya :-S tetiba konpius..ooo, kak tinie tu yg seopis kan.. 😉

  3. belut goreng adalah sgt sedap……. erk….
    TQVM nida coz belanja….. jaga diri dan keluarga sebaik2nya….

  4. ahaha.. at least hangpa update jugak blog kan daripada kami ni dah bersawang blognya.. :p

    apapun, terima kasih semua.. terima kasih atas persahabatan ini.. terima kasih atas doa kalian..

    doakan Ernie dapat posting Bangkok pulak.. dan hangpa dapat kerja kat Petronas..

Comments are closed.