Puma ku

korang,
ai beli beg baru.
sempena?
sempena nak pergi travel next week.
uhu… tak sabar!

tapi beg ni tak akan digunapakai kot masa pergi.
balik baru guna. sebab ai tak check in bag.
hand luggage. gara-gara namo bayar RM35 20kg tu leww..
ingat nak sumbat beg ni dalam backpack deuter ai tu.
nanti balik baru guna beg ni untuk sumbat barang shoppingan.

u all dah tau kan ai nak pergi mana?
ke tak tau? nak tau? taknak? tak pedulik?
mungkin la ada yang kisah.
ada yang, ada aku kisah. lantak.

i don’t care. yang penting ai cuti cuti jalan jalan sana sini tengok negara orang ok.
u yang asyik nak kutuk keji ai dengan cerita bertahun-tahun lepas.
ada? takde kan? #okbai

12 thoughts on “Puma ku

  1. sempat jugak nak melaser tu
    u nak shopping sakan ke kat sana?
    siap ada extra bag tu

    • laser meh?
      takde la shopping sakan, tapi sebab taknak check in luggage.
      tu ler pasal.

Comments are closed.