Me on Youtube

aku kan.. dah ada akaun youtube ni dari awal tahun lepas lagi.
memang bercita cita nak upload video la dalam tu, pastu nak jaja kat blog ni ha.
tapi dulu aku takde broadband yang gemilang dan terbilang.
asal upload guna broadband digi tu, asyik la sangkut sangkut sangkut.
tu yang terus cam lantak kau sana.
ada la jugak few tempat aku pergi aku rakam video tapi sekadar terdampar je la dalam pc atau external.
dan kadang ada jugak cam terlupa atau tak terfikir nak rakam.
hari tu encik z try upload video coach tu la, cam eh eh laju je zass zasss dah ter upload.
terus semalam aku cam terpikir. nak aktifkan youtube tu.
dan nak sumbat semua video yang aku pernah rakam.
cari dulu yang ada dalam pc ni ha, sebab banyak video semua ada kat dalam external.
jadi, terimalah penampilan video youtube pertama di blogmaya.com.
dan lepas lepas ni bernanah la bijik mata korang tengok aku upload video kat sini.
aku dah letak link youtube aku kat sidebar kanan ni ha.
tak pun korang search je myasefia. tapi baru berapa ketul je pun video dalam tu ehehhe.
dan aku akan pastikan lepas upload je aku akan terus jaja kat sini. fresh from oven gitu.
ah tengok 3 video ni.
tapi takde muka aku. ada suara sipi sipi jer.
enjoy!
P/S : pada yang tak boleh view sebab youtube di block oleh office anda, video ini adalah video buaya di miri sarawak. waktu ni aku bercuti ke miri sana 🙂
sekian terima kasih.

5 thoughts on “Me on Youtube

Comments are closed.