7 Tahun Dah?

korang,
hari ni kan…
hari ni dah genap 7 tahun aku berkerjaya sebagai pekerja rencam kat B** ni.
setengah orang kata 7 tahun lama.
ada yang kata hek eleh.. baru 7 tahun?
tapi di kalangan kawan-kawan, memang aku la kot paling baru.
compare dengan jocko, payiet, kaktin, encik z.
dorang semua senior aku la.
semua dah 10 tahun ke atas.
dengan ini aku nak mengambil kesempatan nak ucap terima kasih pada orang-orang yang bertanggungjawab menyebabkan aku berada di dalam kelompok B** ini.
orang yang submit kan resume aku, yang call panggil aku datang interview, yang interview aku, yang amik aku kerja, pendek kata semua semua lah.
dan juga pada kawan-kawan baru yang aku kenal kat B** ni.
kalau tak kerana korang, mungkin friendlist aku kat facebook tak sampai 100 kot #eh?
happy anniversary to B** & normaya.
jom celebrate malam ni nak?

21 thoughts on “7 Tahun Dah?

  1. 7 tahun yg penuh suka duka. tersimpan 1001 cerita.
    tahniah kak! semoga terus success di hari-hari mendatang (Y)

  2. perlu ker B**???
    letak jer bnm boleh jadi bank negara morocco…atau bank negara malawi…ataupun
    bank negara maldives. #oktakkelakarbai

Comments are closed.