4 Benda Dalam Kepala

rentetan dari entry semalam.
pikir punya pikir dan cadangan dari rakan sebaya.

: : adakah handbag coach? : :

: : atau pun handphone galaxy w sama seperti kaklong? : :

: : atau kamera pink sony yang pernah menjadi idaman hati? : :

: : bukan kapal terbang ok. tapi tiket air asia untuk melancong ke destinasi pilihan? : :
jom pikir sama sama dengan aku..
mana aci aku pikir sorang sorang..
(walaupun hadiah tu nanti aku bedal sorang sorang kann. 😛 )

17 thoughts on “4 Benda Dalam Kepala

  1. I nak nyibuk bagi pendapat untuk setiap benda…hik hik hik
    Beg Coach: tahan lama… nampak… walau setelah bertahun…
    Samsung W & Kamera: gadget2 ni, terlalu cepat perkembangannya… selepas beberapa bulan, you akan terasa, gadget tu dah lapuk.. sadiss
    Tiket Air Asia: walaupun tak nampak fizikal, tapi memori terpahat dalam diri. Dan hadiah ni, perlu keluarkan duit sendiri jugak.. hehehe
    Jadi… kalau I, I pilih beg… 😉
    Eh.. you tak suka kcing2 bling2 ke… emas/diamond? Tu pun best jugak.. hahaha 😀

  2. Handbag kak,sbb ni special dr adik akak.Klu dijaga smpai bila2 akan elok n blh jd kenangan istimewa antara akak dan adik,blh tunjuk kt anak cucu tu..he..he..he..Yg lain2 tu ade tarikh luput,smpai masa xkan akak simpan lg…err..nnt bgtau ye apa akak dpt..hiks!

Comments are closed.