1st Time Yaya Bertutipruti

masih di hari yang sama lepas birthday fahim.
tapi dah lewat malam nih.
keluar gi rumah amy sebab nak amik barang.
lalu kat platinum walk tu tetiba yaya bersuara. “mommy ada kedai jual yogurt hijau tu”
terus naluri keibuan aku terdetik, anak aku nak makan ni.
dan bagitau encik z, lalu terus zass ke area wangsa walk sana.
encik z la ni picit kemain banyak.
pastu bagi la yaya pilih dia nak toppings apa.
bubuh nak, bubuh.

: : penuh okk.. dan berharga RM21.45. pitam mak, nak : :

: : yer nampak cam banyak dan tak habis, tapi… : :

: : licin 3 beranak makan : :
rasanya masa ni dah dekat pukul 1 pagi kot. gigih makan aiskrim pagi pagi kan.
yeay. yaya sudah bertutipruti!
*entry macam gini pun boleh kan? bedal jer laaaa…

12 thoughts on “1st Time Yaya Bertutipruti

    • aikk boleh plak lain2 tempat lain2 flavour ek?
      kalau gitu kena tetap kat wangsa walk je la nampak gayanya ni eh..

    • london kan? rasa hari tu ada tengok keluar kat tv3.
      hah baik gi seblum blk msia. kot2 la rasa sana lain dgn msia punya he he..

Comments are closed.