Mari Berchat Sambil Bersweet

last week gi makan kat sweetchat the curve.
kali ke 2 kot aku makan kat sweetchat ni.
dulu pertama kali makan dengan yaya berdua kat berjaya times square.
ni gara gara tengok entry kat blog kaktin la ni tu yang cam jom jom ajak dia ke sweetchat.


: : 3 drinks. yang lagi 2 kau jangan tanya apa. tak ingat. aku ingat aku punya jer. tropical punch. sedap nak mati: :


: : baked mac & cheese : :


: : durian pancake. setappppp ! ! : :


: : bubur pulut hitam with durian : :


: : aku makan spicy smoked beef pasta. sedap nak pitam : :


: : bubur cha-cha : :

boleh aku katakan semua makanan dan minuman di atas adalah (Y)
memang tak sesia la kaktin promote dan ajak gi.
kalau kata tak sedap harus aku awaskann dia.

oh yer hidangan aku tropical punch + spicy smoked beef pasta + bubur cha cha tu adalah set. cuma RM16.90.
berbaloi baloi apa. dapat drinks, main course + dessert.
so korang cer try test tengok expecially pancake durian tu. dijamin menjilat siku 😀

nak usha menu lain, klik http://www.sweetchatcafe.com/

23 thoughts on “Mari Berchat Sambil Bersweet

  1. agak2 lah sis..smpai menjilat siku. terjilat ker siku tu?hehehe.

    mmg sedap bebenor lah tu kalau sis makan smpai pitam.. —>yang menengok ni pon pitam gak! Terkebil-kebil mata tgk menu sedap..emm

  2. nak mati la…nak pitam la..mcm2 ko ni kak 😛
    kedai ni kat area mana kak? rasanya kalau yg tgh2 tu takde pun..

  3. kakkk..mmg nmpak sedap sume makanan die..trus bukak website die nih..mcm x sabar nk lunch..rase nk terjah times square sekarang jugakakkk…huhu

Comments are closed.