I’m Sorry

assalammualaikum semua…
korang apa khabar? sihat ke?

aku nak mintak maaf sebab lama tak update cerita cerita aku.
bukan takde cerita. ada jer. tapi aku pun taktau la kenapa.
memang takde mood sangat sangat.

masalah?
mana ada manusia yang takde masalah dalam dunia ni.
kalau diorang kata takde, tipu je tu. *motip menuduh orang menipu?

aku memang ada masalah. masalah sikit tang situ. masalah sikit tang sana.
ada masalah yang boleh diselesaikan.
ada masalah yang tengah cuba diselesaikan.
ada masalah yang aku rasa tak boleh nak diselesaikan dah *lantakkan sana

masa aku tak update ni, memang malam aku tidur awal.
lepas blogwalking, aku terus lompat atas katil berkeroh tidur.

tapi lepas tu fikir fikir macam tak adil plak pada korang readers aku.
ini bukan statment berangan ramai readers ke hapa, tapi boleh tahan jugak la silent readers yang email aku tanya gitu gini.
kenapa tak update bagai.
dan tak adil jugak pada pengiklan kat blog aku ni.
bila aku tak update, kurang orang datang.
so cena nak tolong promote kan blog/business orang kan.
duit dah hamik.

yang YM dan yang sms pun. yang tanya khabar aku.
thanks sangat. terharu ok bila ada yang amik berat.
ramai jugak yang sayang pada aku yang haprak ini.

insyaAllah aku dalam proses nak upload gambar-gambar semua.
minggu depan aku akan cuba kembali ke track asal.
1 hari 3 entry. haja haja fighting!!!

16 thoughts on “I’m Sorry

  1. walaupn x menghubungi seperti yg lain, sy tertanya2 kenapakah akak bertukarrrrrrrrrrrrrrrr hehehe

    update seperti dulu ye

  2. eh bila free bleh jumpa2an?? InsyaAllah kami ada 4 kali jumaat yang free (boss kami tadak p kursus sebulan)

Comments are closed.