Bebel Kejap

takde update eh aku semalam?
macam biasa la, cerita memang ada.
aku yang pemalas piang.
cuti 3 hari ni korang ke mana lah.
aku takde ke mana. sebab nanti ke depan ke depan ada plan lain yang lagi memerlukan nak pakai duit banyak.
so takyah ke mana sangat lah 3 hari ni.
yaya ada kat KL. aku tak bagi dia balik taiping.
mama lepas adil nikah hari tu dah balik taiping dah sebab macam macam urusan kan.
sepanjang minggu sudah ni yaya stay rumah kaklong sebab kaklong fly 2 hari je tak bermalam.
lagi 3 hari memang kaklong kat rumah.
so 2 hari tu yaya ikut caca gi nursery.
malam tadi aku gi amik yaya.
tq abang long & kaklong tolong jaga yaya 🙂
kekejap lagi nak keluar jugak la kot cari makan.
aku nak masak, encik z kata takyah.
takyah takyah la kan.
pagi tadi breakfast fresh milk dengan cornflakes dan epal hijau jer.
so sekarang lapar kot.
tapi ni memasing 3 beranak tak mandi pun lagi.
ntah pukul berapa nak keluar ntah. mesti meramai orang kat luar kan.
selamat bercuti untuk korang.
enjoy ya.. 😉

12 thoughts on “Bebel Kejap

  1. samalah membosan dok umah….melanguk arr 3 hari nie…tp yg heran pepagi td wpun cuti dh merajin kemas umah bagai…..tibe tghari leh plak mata ngantuk kan…nk kuar sana sini sibuk sale mengila kan..harus kuatkan hati pejamkan mata..hehehe…ape2pun hepi holiday mya… 😉

Comments are closed.