Jam-Busters & Dreamhouse

semalam aku gi KLCC.
sapa follow twitter aku tau la live update aku kan.
*eh tiba-tiba rasa macam tiru ayat kakred plak. ai bukan redmummy wanna be ya. no no no.

pemergian ke KLCC sempena mau membuat 2 perkara.
perkara pertama ialah mau menyaksikan persembahan Jam-Busters di Dewan Filharmonik Petronas.

dah lama gila kot aku tak datang nonton show kat sini.
last dulu yang masa aku masuk hospital waktu birthday.
kemudian my girlfriends mau belanja nonton orkestra dan dinner di klcc ini.

macam biasalah, no photos allowed di dalam ini hall.
so takde la gambar grup Jam-Bustersnya.
tapi diorang semua 8 orang kot tak silap aku.
ada yang main guitar, ada yang main bass, ada yang main drum, dan paling utama saksofon dan trumpet.

persembahan adalah ok ok.
sejam je pun.
mostly diorang main lagu jazz.
waktu lagu jazz rancak adalah best.
tapi bila lagu jazz slow, adalah kemengantukan sikit. heh.

usai show, gi makan teppanyaki kat food court.
tapi kemudian bersidai kat toilet sebab sakit perut.
(@&*&^@@(&@^^@*)@.
8.45 malam masuk TGV.
mau nonton ini filem dreamhouse.

aku rasa cerita ni memboring la.
cam standard cerita kat tv jer.
yang aku suka tengok cuma anak bongsu dia yang nama dee dee aka katherine tu jer.
lain-lain adalah membosan.
sib baik tiket free.
eh jam-busters tu pun tiket free gak.
matikkk la mengadap benda free sesajork.

ok bai.

4 thoughts on “Jam-Busters & Dreamhouse

Comments are closed.