Eid 1432H : My Besties with Matase Sutera 2011 Photo Contest

ini namanya entry tolong kawan-kawan.

qistina sudah masuk contest bertajuk My Besties with Matase Sutera 2011 Photo Contest.
contest ni memerlukan orang ramai meng LIKE gambar dia kat facebook. pemenang akan dikira pada berapa ramai yang sudah  meng LIKE gambar tersebut.
jadi untuk mendapatkan LIKE yang banyak, qistina sudah buat contest di blog dia.
contest atas contest kekdahnya.

Ok syarat-syarat contest di blog qistina ini adalah seperti berikut :-
Contest ni ada 2 bahagian:

A) Korang “like” https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284067551619629&set=a.280400375319680.85098.128639593829093&type=1

DAN berpeluang untuk memenangi fridge magnet dari Poland / key chain dari Poland / few stuffs juga dari poland / H&M Body Spray (mencari at least 7 voters bertuah!)

B) Korang buat entry khas dalam blog masing-masing, tag at least 2 other bloggers. Ajak readers korang vote for this photo :-

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284067551619629&set=a.280400375319680.85098.128639593829093&type=1

Lepas buat entry kat blog korang, korang paste kan url entry tu kat SINI. Pemenang bertuah akan dapat hadiah T-shirt Hard Rock Café WARSAW (Poland).
Pada sesiapa yang takde blog, boleh la guna kaedah A sahaja.

Pada sesiapa yang ada blog, boleh guna kedua dua kaedah di atas.
Contest ni bermula dari sekarang sehingga 30 September 2011 jam 11.45pm . Selepas itu, cabutan undi akan bermula!

Aku nak tag 3 orang instead of 2 orang.

ERNIE. ZARA. AYU.

Selamat meng LIKE!

Good luck Qis!

4 thoughts on “Eid 1432H : My Besties with Matase Sutera 2011 Photo Contest

Comments are closed.