Berarak Mendung Kelabu

tetiba blank taktau nak start macam mana. huhu.

ok ok kan aku kata encik z dah ke homestay belakang rumah aku tu kan.
so bila nak berarak tu (berarak ke pun orang panggil? belasah je la), dia ngan family dia pun geraklah dari sana.
pengapit encik z ialah adik dia. aziz.

bila aku belek belek balik semua gambar kan, masa berarak ni semua gambar ernie pun adalah blur blur.
takde pun cam ready nak pandang photographer.
keliru gegirl dibuatnya.


: : salam dan muka ada senyum jugak : :


: : pak pong pak pong : :


: : bergandingan tangan menuju ke dalam rumah : :


: : ni dah masuk dalam rumah la ni : :

ok bersumbang. eh bersambung…

23 thoughts on “Berarak Mendung Kelabu

  1. ni kiranya gambar lama ko baru nak upload la kan?

    puas aku pk.. takkan baru kawin kot, rasa mcm dah jadi suami isteri lama dah.. huhuh

  2. aku neves kot time nih…hahahhahaha… lau semendang jer aku dok tgk camera…. kalah pulak pengantin nanti…hohohohohho….. 😉

Comments are closed.