Zahiril Adzim reply tweet oh…

kalau agak agak sesiapa menyampah dengan topik ‘artis balas tweet saya’ boleh skip entry ini ya.
atau boleh juga baca di sebalik jari jemari. atau pun pura pura buta.

sila baca tweet tweet ini dari bawah ke atas.
bermula dengan kaktin memberi soalan.

‘itu zahiril azam yg pelakon juvana tu ada twitter tak?’
aku pun RT la letak nama zahiril adzim. yer sebenarnya zahiril adzim yer kaktin.
bukan zahiril azam.

pastu zahiril adzim reply ‘Aiyak.. Apa daa zahiril azam?’
sooooo comel kan??
pastu dia say ‘ouh hello…:)’ to both of us.

ok itu jer kisah artis mengreply tweet untuk kali ini.
boleh celikkan mata anda semula.

P/S : ini adalah entry melepaskan batuk di tangga. aku banyak kisah tertunggak ni. tapi takde masa oh nak update. aaaaaaaaaaaaa….

6 thoughts on “Zahiril Adzim reply tweet oh…

  1. ternyata akak byk ‘ong’ sbb artis rajin nau membalas tweet akak..saya hampeh..klu ade pon sbb artis tu my junior kt sklh so mmg da knal..he..he..he..

Comments are closed.