Tiga Sekaligus

secara jujurnya kan, aku memang dah lama tinggalkan zaman zaman membaca novel nie.
baca majalah pun dah lama tinggal jugak.
cuma nya semenjak berkenalan dengan majalah solusi, terus cam semangat membaca mencanak canak.

baru baru ni aku beli 3 novel.
hah 3 terus kan. tak agak agak.
sebab beli 3 terus adalah kerana ditulis oleh penulis yang sama di mana penulisnya adalah kawan se office aku di B** ini.

selain memberi sokongan, juga untuk menajamkan balik la skills membaca aku ni.
ceh, membaca pun ada skills kah?
so ini adalah 3 novel yang aku beli sekaligus tu.

yang mahalnya, penulis dia sendiri deliver kat tempat aku tau.
pastu aku paksa dia sign kat sini jugak he he he.

harap harap aku dapat la cari masa untuk habiskan 3 novel nie.
tapi tu la.
dengan menjahitnya.
dengan bloggingnya.
rasa cam tak cukup masa jer.
*alasan alasan..

kalau nak berkenalan dengan penulis ketiga tiga buku di atas, boleh terjah SINI

24 thoughts on “Tiga Sekaligus

  1. stok novel aku dh habis.. kan bagus akak tu bg kt aku je.. hua hua huaa sure aku leh buat review.. dah normaya ko pemalas baca post kat aku lah!!

  2. sy pun bebaru ni jer beli balik novel setelah lama tinggal, membaca novel ni pon kena ada roh jugak kan 😉

  3. novel ni mcm ada musim tau. eskali kita dah baca, kita akan baca non-stop. sekali kita malas, lantak ko di sana! hahahha

Comments are closed.