SHRAMZB

assalammualaikum…

sempena hari raya puasa yang akan datang ni, aku nak susun 10 jari nak mintak ampun maaf dengan semorang yang baca blog aku ni.
tak kisah la pembaca tegar, tak berapa tegar, silent reader. semua semua lah.

kot ada entry aku yang berbaur mulut longkang dan kumbahan, harap korang maafkan aku yer.
aku ni kalau buat entry mesti selalu lupa daratan.

aku cuma blogger dan manusia biasa yang tak pernah lepas dari berbuat kesilapan. insyaAllah aku akan cuba perbaiki di masa masa akan datang.
ote?

korang celebrate raya berpada pada dan bersederhana yer.
aku rasa kebanyakan korang pun cuti seminggu kot eh.
kalau gitu kita jumpa seminggu lagi dengan entry entry raya pulak k.

ok korang. selamat hari raya aidilfitri.
maaf zahir dan batin. muahss.. (L)

8 thoughts on “SHRAMZB

  1. salam mya….

    selamat hari raya & maaf zahir dan batin dari akak sekeluarga buat maya sekeluarga yer…. masih di KL ke ni? akak mlm kang pas buka baru bertolak…. 🙂

    • salam kakak.
      selamat hari raya.

      entry autopublish ni. he he..
      hari ahad tgh hari hari tu sampai taiping 🙂

Comments are closed.