Satay Station Yok

keesokan hari lepas makan kat restoran hj sharin tu, apau tetiba roger.
dia nak belanja semorang yang ada semalamnya tu sebagai timbal balas rasa bersalah beliau sebab tak dapat datang malam tu.
semua pun cam ok ok saja.

tempat kejadian dipilih oleh fin sebab apau nak makan satay.
so kami ke satay station di centrum setiawangsa.
harus aku suka sebab dekat dengan rumah kan.
so ke sana kita.

satay station ni yang sama kat pandan tu.
kira branch dema lah kan.


: : air orange + epal yang sedap : :


: : satay daging & ayam : :


: : makan mee rebus juga : :


: : mereka tengah khusyuk dengar apau bercerita : :

apau kalau bercerita memang adalah seronok.
dia banyak mengembara. selalu pergi sana sini.
so memang banyak pengalaman. jadi bila dia cerita semua pun cam teruja.
oh kami ada plan bulan 10 nanti, tapi taktau la lagi aku nak join ke tak.
hurmm..


: : with apau : :

tq apau sebab belanja. 🙂

16 thoughts on “Satay Station Yok

  1. masa mula2 mkn mmg rasa sedap jek satay ni tp skrg da rasa xdak kick la plak.. Mee Rebus dia mmg sedap la..tp da org belanja mmg sedap sntiasa la..ha..ha..ha..

Comments are closed.