Check Out!

maka tibalah kita ke hari terakhir di bali. yeay! *lompat harimau bintang
bangun lewat sikit sebab takde nak rushing ke mana kan.


: : breakfast hari terakhir : :

kami laki bini beli selipar ni together gether kat pasar sukawati hari tu.
cool tak? aku rasa coollll sangat.
sebab kaler lain lain kan. tapi unik. i loike.


: : kasut encik z yang bersemadi di bali : :

lepas breakfast jalan jalan sekitar resort.
dan bergambar gambar.


:: camni lah rupa paras bilik kami : :


: : check out! : :


: : di reception : :


: : pintu masuk resort : :

kitorang check out dan tinggal beg kat reception.
soalnya lagi mau ronda ronda di kuta.

6 thoughts on “Check Out!

Comments are closed.