Normaya di Tanjong Pagar

jejak je kaki kat stesen tanjong pagar terus rasa nak menangis.
tapi ku tahan kan juga jebatttt….
ramai orang semua pun berpusu pusu dok snap gambar tang sana, snap tang sini.
aku macam biasa lah. pergi mana mana bawak photographer kan.
so memang kerja dia lah dok ngamik gambar haku.

tak de apa sangat nak cerita kot dalam entry ni.
nanti entry last baru aku cerita asal usul dan kenangan pahit manis sepanjang aku tinggal kat singapore.
dan pengalaman berulang alik naik keretapi dari tanjong pagar ke johor bahru.

gambar semua muka sembab.
katanya baru bangun dari tidur kan.

lepas amik gambar ni terus kena sound dengan abang polis.
katanya tak boleh bergambar kat signboard ni. pulak???

inilah dulu kaunter imigresen.
sekarang sudah ditutup.

ini pulak ialah railway food station m hasan.
amat amat terkenal dahulu kala.
tempat aku dan kawan kawan kenit ku membeli air untuk menghilangkan dahaga. eceh.

oh aku ngan encik z mandi kat toilet kat stesen keretapi ni.
memang ada tempat mandi khas lah.
lepas mandi baru kami gerak ke destinasi yang dirancang.

 

eh takpe yer aku buat entry singapore dulu?
yang bali tu kena kumpul feel banyak banyakkk!

18 thoughts on “Normaya di Tanjong Pagar

  1. akak
    best x singapore?
    hehe
    mahal x belanje..
    akak, nk password leh?
    nak baca protected tuuuuu

  2. Penah tgk Teater P Ramlee n stesen inila dr Penang P Ramlee smpai n bermula dia sbgai anak seni tersohor…itu jek yg saya tau Kak psal Tg Pagar nie… 🙂 apa pon akak msti bnggakn sbb penah melalui zman di sana

Comments are closed.