Ice Latte Yang Membunuh

tajuk tak menahan. membunuh kata ko.
tapi ni membunuh yang positif yer.
punya nak tunjukkan kesedapan dan kelazatan ice latte ni. (B)

dah 4 hari berturut turut kot rasanya aku minum ice latte ni.
tapi bukanlah cam first time minum pun.
akhir akhir ni plak cam bila menjelang lunch time terus terbayang ice latte ini.

so ke cafe lah lalu membelinya.
harga RM4 takde diskaun. agak memahal lah kan.
tapi demi nak melayan tembolok raksaksa, pejam mata zass zass jugak membeli.

masa q nak bayar, ada 3 kali jugak orang tepuk bahu aku tanya air apa yang aku beli tu.
dengan bangga nya la aku cakap ice latte.
semua pun cam nak try.

patutnya air ni kena kacau sebab gula yang manis tu belah bawah.
tapi taktau la peel aku nie, aku tak suka nak kacau.
kekejap aku minum yang atas, kekejap aku minum yang bawah.
saiko kah aku? 😛

so pada kawan kawan se office ku, siapa yang belum cuba ice latte di cafe, sila sila lah yer.
dijamin akan diulang minum lagi dan lagi. (Y)

17 thoughts on “Ice Latte Yang Membunuh

  1. Migraine kena kurangkan caffeine… tapi presentation air tu memang memikat. Dah banyak kali dok tengok je. Cumaaa… takut nak try. Nanti sakit kepala… huhuhu… I pun cam you jugak… ada migraine & gastrik… huhuhu

      • Mirgaine… ubat paling best tido jer le.. keh keh keh… I memang sebolehnya tak mo ambik ubat.
        Tapi dedulu pernah kena teruk sangat sampai tak leh nak usik rambut. Rasa macam nak pecah kepala.
        Time tu la kenal ngan Synflex. Sekali makan terus tumbang. Tak leh ambik selalu sebab nanti kena gastrik pulak.
        Skrg, Alhamdulillah. Dah kurang. Yang penting jangan stress… happy2kan diri 😀

  2. nampak cam sedap…yum yum yum..tp xdpt la nk minum..mau kne mrh…dulu pnah minum..xsmpai 5mnt migrain suda mari…leh tgk org je minum..hehehe…

Comments are closed.