Bantal Sejuk Yang Best! Cuma RM20. Marilah Membeli!

masa kat kelas menjahit hari tu aku migraine gila gila punya.
yang masa aku gi makan kat jombali cafe dengan amy tu lah.
harus aku ngadu ngadu kat dia.
dia pun memang memahami lah sebab dia pun pengidap migraine tegar seperti aku.
lalu dia pun mengsuggestkan untuk aku guna bantal sejuk.

esoknya dia pun bawak bagi kat aku.
malam tu aku berbaring baring lah atas bantal sejuk ni.
memang sejuk tau. masa ko pegang ko tak rasa sejuk, tapi bila ko letak atas kulit terus rasa sejuk. rasa nyaman dan rasa selesa je.

terus cam eh seronok jugak ni kalau sharing sharing dengan kawan-kawan.
lalu aku hantar email pada kawan kawan tanya ada sesiapa berminat nak beli tak.
wah alhamdulillah sambutan sungguh memberangsangkan.

ini info tentang bantal sejuk. sila lah membacanya yer.

Produk ini dihasilkan oleh bahan cecair ubat tradisi, tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang menyakiti badan kita dan permukaan bantal adalah anti bakteria.

Fungsi utama bantal sejuk kesihatan ialah mengurangkan kepanasan badan yang disebabkan lebih makan barang gorengan atau pedas. Kesibukan harian menyebabkan keletihan badan, tekanan sosial atau pekerjaan yang menyebabkan sakit kepala, kekurangan tidur, sembelit, kesakitan otot-otot, pinggang, tangan, kaki dan bahagian leher.
Bantal ini juga boleh menolong mengubati tekanan darah tinggi dan mengurangkan sakit-sakit sengal. Bantal sejuk kesihatan ini tidak boleh dijemur dibawah matahari dan perlulah dijauhi daripada benda tajam.

Fungsi :
Sejak ianya dikeluarkan, banyak kegunaan telah dibuktikan dan keberkesanannya. Diantara fungsi-fungsi dan
kegunaanya adalah:

1. Mengatasi perjalanan darah disamping memperkuatkan daya tahan serangan penyakit.
2. Mengatasi keletihan dan ketenangan badan kita.
3. Mengatasi kesusahan tidur dan tekanan sosial yang menyebabkan kesakitan kepala.
4. Kesibukan harian menyebabkan kesakitan otot-otot di tengkok, pinggang, kaki dan tangan.
5. Menolong mengubati tekanan darah tinggi dan sakit sengal atau sendi-sendi..

Ciri-ciri:
Cecair merupakan air garam bukit dan herba, ianya dan mudah di bawa ke mana-mana.

Siapa yang sesuai memakainya?
Amat sesuai untuk semua peringkat umur .. kanak2, Remaja , Dewasa .

Cara-cara penggunaan:
Letakkan dikepala : Susah tidur, sakit kepala, keletihan, ketenangan dan tekanan darah tinggi.

1. Kesakitan otot-otot pinggang, tengkok, kaki tangan dan bahu, letakkanlah di bahagian-bahagian yang perlu.
2. Wanita yang hamil dan penyakit asma, gunakan dibahagian kaki sahaja.
3. Bantal ini perlulah dijauhi daripada dijemur dibawah matahari, benda-benda panas, benda tajam dan api.
4. Berfungsi seperti ” Cool Fever” mampu menyerap kepanasan badan , Sakit Kepala seperti Migrain.

tak cuba tak tau kan.
so pada readers blog aku danΒ  terutamanya kawan-kawan se office yang membaca blog ini, marilah beramai ramai beli bantal sejuk ni dari aku.
( oooo ini entry mempunyai niat tersembunyi rupanya he he he)
harga pasaran sekarang RM40 tau. aku jual RM20 saja. kalau beli 2 dan lebih, dapat diskaun RM1 untuk seketul bantal.

marilah beli tolong aku. flexi claim aku tak masuk!! uwaaaa macam mana nak raya?
tsktktsktkkts ;-(

so tak reti reti nak email / sametime? 20ringgit saja.. mari mari mari beli… (H)

30 thoughts on “Bantal Sejuk Yang Best! Cuma RM20. Marilah Membeli!

  1. AKAKKKKKKKKKK
    zakiah tggu gaji boleh?
    nak tanya, bantal ni besar mana ukuran dia?
    zakiah nak beli lebih dari 1 ni.,.
    rm20 ke 1 bantal?
    kalau beli lebih dari 2?
    brp rm pulak?

    • bantal ni besar kepala budak cam gambar atas nun.
      mmg ngam2 letak kat kepala org dewasa lorr..
      kalau beli lebih dari 2 insyaAllah ada lagi diskaunnya ya..

  2. salam kak..kak saya nak 1 kak…akk tlg email saya details..pymnt etc leh? saya try dlu..kalau ok,leh tlg p0m0t2… ;). maceh kak

  3. kak mya..nak order jugak…migrain slalu menyibuk la skunk…xsuke nak telan ubat da…15thn asik menelan je..ubat pn da nyampah tgk lynn..email sy tau

  4. kak.saya berminat nak order bantal sejuk 3. Boleh emel saya?

    • kalau COD area ofis akak.. bank negara..
      atau pun kat rumah akak.. setapak jaya / wangsa maju.. πŸ™‚

  5. Saya berminat nak beli jugak. Berapa ye harga dengan pos sekali? Kalau beli dua berapa kos dia? Tq.

Comments are closed.