Potluck Bloggers

last sunday aku terjebak joint potluck bloggers.
aku tak sure la amy ajak ajak ayam ke ajak ajak kucing ke, tapi aku yang keboringan di rumah terus cam laju laju setuju je nak membontoti beliau.
amy jemput kat rumah kemudian zass sesama ke taman tasik perdana.

bloggers yang aku kenal dan pernah jumpa cuma kak nor & dee.
yang lelain aku tak kenal. so say hi hi je lah.
apa dorang borak pun aku tak menyampuk. senyum senyum simpul sudah.

nama pun konsep potluck so memang banyak la makanan yang dibawa mereka.
aku cuma bawak air kotak laici dan buah sengkuang.
laku sengkuang aku tu dimakan dek budak budak.
tapi sos merah dan kacang gula tu laki si amy yang buat.
terus feel makan sengkuang kacang yang macam kat tasik permaisuri tuh.
sedap!!

amy bawak apa ek.. roti + sandwich dan paling special sushi buatan sendiri.
aku dedulu terror gak buat sushi tapi lama tak buat sendiri so kelupaan.
tapi serius babe memang sedap sushi ko. kalau jual pasti laku!

memula semua pun pose pose ala ratu.
cuma lambaian ratu je takde. wupss…

lepas tu semua dah dengan pose menggapai bintang.
melompat ke laut semua.

lama jugak kot melepak. sampai kul 1 tengah hari camtu baru bersurai.
ada yang pulang, ada yang meneruskan misi mau menaiki keretapi.

ini lah rupa paras keretapi yang dimaksudkan.
tapi dalam 20 minit kot menapak dan menunggu, tapi tak nampak bayangan keretapi yang bergerak.  last last dengan kitorang pun gerak jugak.
bukan rezeki kitorang la kot nak naik keretapi hari tu.

pada bloggers yang i tak kenal tu.. salam perkenalan dan hai hai hai..
nanti link diorang leh tengok kat blog amy. tapi makcik tu tak update lagi.
gambar nie semua aku cilok kat facebook amy.

27 thoughts on “Potluck Bloggers

  1. seronok kalau dapat jumpa kan…mmg mula2 malu2 kucing..tp dah selalu jumpa leh jadi kwn sebantal…cuma along lom merasa la nak gath ngan bloggers..

  2. vavavaaa… happening sungguhh you ollz.. I tak dpt nak joint last minit ade hal pulak.. if not leh jumpa you di alam nyata jugak! hehe.. maybe next time! 🙂

    • semua org menunggu2 kedatangan neena gonjeng tau..
      Takpe next time kalau ada rezeki leh jumpa lg 🙂

    • lorr awak ke purplelicious?? Selalu je nmpk link awk dan penah je gi blog awk.
      Tu la akak ni, sombong lg nk btnya. Hikss..

    • salam kenalan juga iyra..
      haah pasti.. lepas ni kita jump jump lagi tinggi.. hikss..

Comments are closed.