Car Rental at Miri Sarawak

dekat airport miri ni ada lebih kurang 5 kot car rental company.
yang first aku tanya dah habis kereta nya.
yang kedua baru ada.
tak fikir panjang terus zasss je lah.
RM250 untuk 2 hari setengah punya sewa.

aku ambil kat kong teck car rental.

tapi yang peliknya kat sini semua urusan menggunakan kad kredit.
kalau ko takde kad kredit ko memang tak dapat tau nak sewa kereta kat sini.
pelik kan? selalu orang nak urusniaga dalam cash.
ni nak kad kredit plak. macam macam la haihh..

sib baik kad kredit aku boleh swipe lagi. kalau tak? lu pikirr la sendiri.
RM250 tu dah tolak 25% diskaun.

sapa yang follow aku kat twitter memang tau la betapa meriahnya aku dok tweet tweet sampai bateri handphone kong! he he..

inilah kereta nya. yer sebiji kembara.
sesuai benar untuk kami yang nak meredah masuk brunei nanti. wu!

Keterangan lanjut boleh klik sini http://www.kongteck.com.my/
atau call Yii 012 807 1787

4 thoughts on “Car Rental at Miri Sarawak

  1. ye ke kena pakai kad kredit…

    sudah..mana kite nak gegau ni kak…kawan2 kite pon xde kad kredit…waawawawa

    nanti kite nak call la b4 g..tny leh x pakai debit kad.. 😀

    • cer try call tanya kalau nak booking awal.. boleh transfer duit ke..
      debit card hari tu pun dia takmo la emy

Comments are closed.