Happy 56th Birthday Mama

20mac hari tu birthday mama yang ke 56 tahun.
kebetulan kami semua adik beradik memang ada kat taiping, so decide mau beli kek celebrate kecil kecilan.
nak makan kat luar cannot sebab kaklong tengah berpantang kan.
kang sentap plak dia kena tinggal hehe..

aku ngan encik z bawak yaya n caca keluar ke tesco cari kek.
seperti kebiasaan lah chocolate indulgence secret recipe.


: : 2 budak yang paling excited : :

dipendekkan cerita, nyanyi lagu birthday.
dan tiup lilin.
cam biasa jugaklah caca la yang paling banyak enterframe.

nie kan birthday opah. biarlah opah yang tiup lilin dengan potong kek.

mommy ni… caca toyong (tolong) je arrr..

ok ok… toyong arrr..

adil ngan yana tong tong beli kain dan tudung untuk mama.
boleh buat baju raya tu ma..
tapi baju raya yang kakngah beli wajib jadi baju raya pertama yer..
😉

kad birthday caca yang pilih.
pandai dia pilih yang from of us.
kotak hadiah tu yaya pilih.
dalam tu ada 2 ketul brooch sama-sama mereka pilih.
aku belum bagi apa apa lagi kat mama.
ingat nak beli set tupperware lah. ermm…


: : menyibuk lagi : :

selamat hari jadi mama..
semoga mama panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang berpanjangan.
kami semua sayangkan mama.. (L)

8 thoughts on “Happy 56th Birthday Mama

  1. Selamat Hari Jadi Makcik.. sama tarikh dgn shrek 20 mac 1983..
    Moga panjang umur dan murah rezki.. diberi kesihatan yang baik…

  2. sy pun nak ucapkan selamat hari jadi pada makcik…*makcik kenal sy lagi tak, alah jumpa di taman monyet itu.. (H)

  3. hepi besday makcik..semoga murah rezeki..sihat selalu..bahagia ceria bersama anak2..menantu & cucu2…aminnn (F) 🙂

Comments are closed.